Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, ja mam takie coś. Zamówiłem bezpośrednio w firmie w Warszawie, wysłali mi jednak uszkodzone. Całkiem przypadkiem byłem w Warszawie i sobie do nich podjechałem, wymienili mi od ręki i gra, fajna sprawa, polecam.
Opublikowano

Daniel666,

powiedz jak wygląda sterowanie tym urządzeniem z pozycji radia? Czy np. numery/nazwy plików mp3 na wyświetlaczu odpowiadają tym na pamięci USB? Wyświetlają się tytuły? Pytam, bo słyszałem, że z tym różnie bywa... może to kwestia urządzenia.

Pozdr.

Opublikowano

Urządzenie jest podobne lecz inne do danego rodzaju modelu auta, np ja nie mam navi itd lecz zwykłe radio busines, a np do auta z navi jest podobno inne podpięcie, musialbyś sie u nich zapytac, podac dane auta i oni wysyłają prawidłowe urządzenie, ja tak zrobilem i mi dopasowali. Masz tu ich stronke i najlepiej sobie zadzwoń, napisane jest tam też jak nagrac muzyke. Dodam od siebie, ze pendrive musi być czysty, nagrywasz tylko 6 folderow po ile piosenek chcesz lecz auto wyswietla do 99. Nie wyswietla nazw ani tytułów, przynajmniej w radiu busines.

http://www.sklep.hadron.pl/product-pl-3002-Xcarlink-BMW.html

Opublikowano
jeszcze coś, obsługa z radia prosta, od 1 do 6 czyli foldery przestawiasz jak stacje w radiu a piosenki normalnie strzałkami jak przy radiu tak i przy kierownicy, jak nagrasz pendriva tak Ci bedzie oddtwarzac, w tych samych kolejnosciach, to chyba tyle, powodzenia.
Opublikowano
Montuje sie zamiast zmieniarki wiec raczej z tylu.Ewentualnie jak chce sie komus bawic to moze przeciagnac kable do schowka i tam zamontowac.
Opublikowano
A czy w takim razie mogę prosić o fotkę wtyczki od zmieniarki :?: bo rozumiem, że Ty podłączyłeś właśnie ten sprzęt z tyłu w miejsce zmieniarki :D
Opublikowano
A dlaczego ma nie dzialac w Xie po lifcie??Inne kable tam ida czy jak??Poprostu wypina sie z wtyczki od zmieniarki i podpina emulator.Tak jak juz Daniel666 wspominal masz 6 folderow po 99 piosenek.Niestety jezeli posiadasz radio z ekranem to tez nie bedzie Ci wyswietlalo tytulow piosenek
Opublikowano
Te urządzenie działa w każdym BMW, jak juz wspomniałem najlepiej zadzwonić do firmy która to wysyła i podać model auta, w przypadku Xa pytają tylko czy jest duży wyświetlacz, czy nie i wtedy dostajesz odpowiedni xcarlink do swojego Xa. Nie wazne czy masz po lifcie czy przed... nagrywasz utworki jak opisałem, wpinasz zamiast zmieniarki i jazda :8)
Opublikowano
Kolego poszukaj sobie Denson getway 300 idealny do x5 po lifcie z tunerem Bm54 ma 3 wyjscia USb,iphn lub Ipod lub normalne wyjscie pod krora podlancza sie odtwarzacz Mp3.prosty w matazu i dotego laduje w czasie jazdy kazde z tych urzadzen.
Opublikowano
chciałem kupić to urządzenie i koleś w sklepie powiedział ze nie będzie pasowało do X po 2003 r czyli analogicznie mówiąc po lifcie. Dodał że po 2003 r są inne wtyczki czy coś takiego.