Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
witam czy masz jeszcze Te lampy wcześniejsze całe białe i dół czerwony ? ile byś za nie chciał Tylko daj realna cenę? czekam na odpowiedz
  • 1 miesiąc temu...
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Masz clio RS i nie jedziesz na tor poznan :)???

Życzę udanego poszukiwania nowego autka, nie jest to łatwe bo zawsze chce się wiele i walczy się rozsądek kontra emocje...

...

życzę aby emocje wygrały;]

Opublikowano

Haha super życzenia :) :) :) dzięki :) chętnie bym pojechał na tor, zresztą to sobie obiecywałem... niestety w ten weekend pracuję a nie jestem zwolennikiem zostawiania firmy "samej, sobie" więc z wyjazdu nici...

Clio boję się dotykać ;) - żona twierdzi że po każdej mojej jeździe coś jej psuje ;)

Opublikowano

Sam jej wybrałem... wybierała tyle czasu że sam się tym zająłem ;) ale tak się jej spodobał że teraz oddaje mi go jak za karę ;)

Chciałbym coś szybkiego, znalazłem krajowe m6 w rozsądnej cenie, tylko lub aż... żona suszy mi głowę że to mało wakacyjny / rodzinny samochód... W związku z tym rozglądam się też za Cayenne turbo, Range Supercharged, ML AMG itp... ale to na razie tylko gdybanie, kupuje oczami i wcale nie jest powiedziane że zostanę przy swoich założeniach. Budżet maksymalny to 150tyś netto choć wolałbym ogarnąć się taniej. Największym problemem jest Faktura VAT 23% której oczekuję...

Opublikowano

Dobra, mierzysz w fajne autka, mogę spać spokojnie :)

Żonie powiedz że do M6 wchodzą spokojnie foteliki dla dzieci a bagażnik ma wcale nie mniejszy niż seria 5. TOĆ TO IDEALNE AUTKO WAKACYJNE :)

Trzymam kciuki,

i pamiętaj..

żadnego 2.0d... :)

Pozdr :cool2:

Opublikowano

Gratulacje !!! ( mam nadzieje że dobrze sprzedane :) )

Cayenne Turbo jest fajny, tylko to spalanie, o zgrozo. Jak już byś się na niego kusił to rozważ jeszcze wersję GTS po lifcie oraz Turbo S :wink:

Ciekawy jestem co kupisz :) M6 piękne no i V10, tylko jak dla mnie za bardzo zalatuje E65...

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

Opublikowano

Mówisz że w turbo ma takie ssanie ? Kolega ma Cayenne S a drugi znajomy posiada GTS-a i nie ma tragedii.

Jest jeszcze C klasa ale, tutaj wystawia ją pośrednik, widziałem ten samochód jakiś czas temu na allegro znacznie taniej...

http://allegro.pl/mercedes-c63-amg-jedyna-taka-performance-salon-pl-i2288432177.html

P.S. sam jestem ciekawy co kupię ;)

Jedno jest pewne, szukam czegoś co jedzie... ;) i nie jest dieslem.

Jak nie szukałem to aut było pełno, teraz gdy szukam jakoś jest ich mało :)

Opublikowano

Zawsze tak jest, ja też tak miałem.

Cayenne Turbo ma ssanie, bo masa robi swoje. :roll:

Z tych co podałeś propozycji to C63AMG według mnie najlepszą opcją :cool2: Jeździłem i robi robotę, przedewszystkim dźwięk kosmiczny :twisted:

Do sprzedania:

Opublikowano
NA cayenki uważaj... poczytaj na forum PCP....

?? Nie ma nic złego, kwestia kupna egzemplarza bezwypadkowego i serwisowanego. Najgorzej jak kupi się kinderniespodziankę, bo może się okazać skarbonką bez dna. Ale to jak z każdym autem tego typu...

Do sprzedania:

Opublikowano

też prawda:) wiadomo, nie ma co sugerować się opinią jednego - dwóch egzemplarzy bo 1000 może działać dobrze, 2 będą trefne i akurat te dwie zostaną gdzieś opisane itp....

przykładowy temacik:

http://www.porscheclub.home.pl/forum/viewtopic.php?t=6401&highlight=cayenne

Jeśli miał bym kupić cayenne to GTS, turbo tak jak napisałeś pali jak smok i przeraża to nawet baaardzo bogatych ludzi, którzy kupuli tego suva myśląc że zmieszczą się w 20-25 litrach po mieśćie a tu zonk... :)

Opublikowano
Arnold to powiedz zonie,ze kupisz jej MLa na rope,a ty sobie kupisz troche "mocniejsze clio rs".Ciekawe co powie,skoro jak widac,tez lubi szybkie auta :mrgreen:
Opublikowano

Gratuluje sprzedaży :cool2:

No to teraz najprzyjemniejsza rzecz :D szukanie nowego :D

M6 też brałem pod uwagę jak i M5 ale ja osobiście ci odradzam,

bo przeczytaniu-wertowaniu-oglądaniu gazet-netu-aut rozważałem już tylko na koniec M3

C63 - jak najbardziej ale półka cenowa póki co wyższa niż M3 E92.

PS: czekam na odpowiedz z PW :wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.