Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pozwoliłem sobie otworzyć nowy wątek pt." 5GT". Mam nadzieję że jest wystarczająco dużo użytkowników GT-eków a zarazem forumowiczów aby rozpocząć żywiołową dyskusję na temat tego modelu. :o ..... :D noooo to zaczynamy kto pierwszy....?? znaczy drugi... :o :D
  • 6 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
mam pytanie, ile się czeka na nowe BMW 5 GT (średnio)??

Ja zamówiłem pod koniec listopada 2010 i samochód czekał w salonie 27 grudnia, ale to była sytuacja wyjątkowa, bo BMW wiedziało, że samochód się nie sprzeda jeżli się spóźnią na przed wykończeniem kratki przez rząd. kratka w tym aucie była warta ....dużo.

• 1 rok później...
Opublikowano

witam,

ja swojego zamowilem w poniedzialek, odbior na nast. tygodniu.. :mrgreen:

F07.JPG

Jesli pamietacie, szukalem X5/X6.. jeden weekend w F07 i wyleczylem sie skutecznie z powyzszych.

Przestronnosc, komfort, wyposazenie vs cena powala na nogi i w zasadzie nie znajduje dla tego auta konkurentow.. :norty:

Fotki, opis, pare relacji postaram sie wrzucic jak juz sie zadomowie.. :cool2:

• Moderatorzy
Opublikowano

Gratuluję :)

Mam podobne zdanie.

Opublikowano
Gratuluję :)

Mam podobne zdanie.

Dzieki.

Nie sadzilem, ze tak szybko kupie, bo poprzednie auto wciaz nie sprzedane, ale nie bylo na co czekac.. :norty:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

a ja myslalem iz bdzie A6 C7 :norty: - tez uwazam iz komfort jest the best kolor bardzo ladny :norty: milego podrozowania

stworz jakas galerie na forum F07 cos w koncu bedzie:)

Opublikowano

Hej

Dziękuję za miłe słowa.

Na pewno coś wrzucę i się pochwale bo jest trochę tego w tym aucie:)))

Co do A6 C7...długo się wahalem ale poszedłem w większą karoserie ale niekoniecznie większy bagażnik. Dla mojej 3osobowej rodziny w sam raz.

A6 mam do sprzedania w razie zainteresowania:))

Opublikowano

Gratuluję decyzji :) i cieszę się, że mogłem coś zasugerować

Z pewnością będziesz zadowolony - zwłaszcza że GT jest nietuzinkowe !!

Kiss French. Wear Italian. Drive German.
Opublikowano

hej,

jak znajde chwile, to wrzuce za kilka chwil foto-relacje z objazdu aparatem fotograficznym wokol auta.. :mrgreen: