Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Posiadam BMW E90 po liftingu z przetłoczeniami na masce. na maskę spadł śnieg z dachu i zrobił mi wgniecenie, właśnie na przetłoczeniu. od dołu jest utrudniony dostęp bo jest tam taki jakby stelaż. czy znacie może jakies metody na ten problem? myslicie ze da sie to jakos naprawic ( wyciągnąć)?
Opublikowano
Oto czlowiek z Warszawy ktory ogarnie ci to profesjonalnie. Mi juz dwa razy prostowal male wgniotki bez lakierowania. TOMIX 501371298
Opublikowano
Na rancie zawsze kręcą nosem, ale jak kolego Ci ogarną ten temat to daj znac bo też mam na rancie na masce zagniot niewielki i sam chetnie bym go naprawił.

E30 325i 1988, Lachsilber met, M Technik II,Recaro,BBS,BMWSoundSystem.

Seria 3 - 4ever :)

Opublikowano
Własnie najgorsze jest to ze to na wytloczeniu. Wyglada to fatalnie. No nic zobacze co da sie z tym zrobic i dam znac. Dzieki za kilka informacji ,Pozdrawiam!
Opublikowano
Wiec tak - dzisiaj byłem w S-plus w Gdańsku w zwiazku z wgniotami na masce. Przyszedł facet popatrzyl 5 min i powiedzial ze auto do odbioru za 2 godziny. Przyszedłem i bylem zaskoczony na + ,nie widac sladu po wgnieceniach ,jedynie na rancie jak sie bardzo dobrze przyjrzec widac malutkie załamanie ale to widac bylo tylko w warsztacie przy dobrym oświetleniu. Polecam S-PLUS. Pozdrawiam!
Opublikowano
miałem 3 małe wgniotki ( 2 o sredniy ok 1,5 cm i jedna większa na rancie) i zapłaciłem 270zl. wydaje mi sie że słuszna cena za taką robotę