Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nie. Wszystko jest nowe tak jak i uszczelka śruby i inne części powiedział mechanik że spokojnie mogę nią jeździć a w razie jak by się coś działo to wtedy mogę przyjechać i mi to zrobi nie odpłatnie. a co do ceny to u mnie są mniejsze koszty naprawy i stąd taki koszt
  • Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
no szacun za cenę .mam auto u mechanika z podejrzeniem uszczelki pod głowicą i on za saną robociznę krzyknąl 500 zeta do tego dochodzi szlif ,sprawdzenie no i części :( az boję się liczyć ile to będzie razem.dodam jeszcze że pochodzę z okolic łowicza i tylko jeden mechanior podjął się tej roboty ciekawe z jakim efektem :cry2: pozdrawiam
Opublikowano
nie. Wszystko jest nowe tak jak i uszczelka śruby i inne części powiedział mechanik że spokojnie mogę nią jeździć a w razie jak by się coś działo to wtedy mogę przyjechać i mi to zrobi nie odpłatnie. a co do ceny to u mnie są mniejsze koszty naprawy i stąd taki koszt

pozostało pogratulować i życzyć bezawaryjnej jazdy :!:

Opublikowano
no to faktycznie cena morze być ogromna. no ale dla swoich laleczek zrobimy prawie wszystko:) Dziękuje za bezawaryjną jazdę.:)
Opublikowano

Heh - rzeczywiście mały koszt. Mi jak poszła uszczelka pod głowicą w e36 to u nas za naprawę wyszło 1200 - lecz razem z wymianą oleju i aku gdyż, nie wiem dlaczego, od razu po awarii bateria kompletnie padła - w sumie ta niemoc aku to był główny objaw choroby zanim zaczął grzać się silnik

Przyjemnojści z jazdy i oby bez nieprzyjemnych niespodzianek :wink:

Opublikowano
wrócę jeszcze do tematu samej wymiany uszczelki.czy to prawdaa ze gwinty w bloku lubią puszczać przy odkręcaniu głowicy(mechanik mnie tym straszy i nie wiem czy mówi prawde czy tylko zabezpiecza się jakby coś spieprzył)proszę o odpowiedz dzięki
Opublikowano
wrócę jeszcze do tematu samej wymiany uszczelki.czy to prawdaa ze gwinty w bloku lubią puszczać przy odkręcaniu głowicy(mechanik mnie tym straszy i nie wiem czy mówi prawde czy tylko zabezpiecza się jakby coś spieprzył)proszę o odpowiedz dzięki

przy dokręcaniu

nie zabezpiecza się tylko Ci uświadomił więlką bolączkę aluminowych bloków

Opublikowano
mi jak robił głowice to niczym mnie nie straszył ani się nie zabezpieczał po prostu naprawił i teraz wszystko jest okej. silnik chodzi idealnie nic nie cieknie i niczego nie ubywa. ale wiadomo że każdy mechanik jest inny i każdy inaczej podchodzi do jakiej kol wiek naprawy.