Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak będziesz miał gdzie to wrzuć 4 przy 60 i jedz zobacz gdzie wskazówka leży i jak sie będziesz rozpędzał albo ciągle trzymaj gaz do dechy aż do 100 albo przy dajmy 90-100 depnij na max mi wtedy wychodzi za skale ale przy mniejszych prędkościach nie
  • 1 rok później...
Opublikowano

Witam. Mam problem chyba z przepływką do m43tu, 1895ccm 105km od 316i z 2000r wiadomo ze orginał BOSCH to orginał ale nadaje sie cos takiego http://allegro.pl/bmw-e46-e-46-316-318-i-przeplywomierz-meyle-i2540414508.html bosch kosztuje 500zł, a MEYLE 300pln pytanie czy meile nie bedzie zachowywac sie jak typowe chinskie podróbki?

dodam ze permanentnie świeci mi się Check engine,ale auto zachowuje sie prawie normalnie (przy dodaniu gazu przyspiesza delikatnymi skokami i pali 11l przy emeryckiej jezdzie) na kompie wyskakuje mi "błąd składu mieszanki" za cholerę nie wiem co robić. czy to jest przepływka, sonda,czujnik temperatury czy jeszcze cos innego.

Opublikowano
Jak chcesz ryzykować to ryzykuj później dwa razy wydasz pieniądze bo okaże się ze na nowej albo więcej pali albo falują obroty albo przy 4 tys się zastanawia.