Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
mam nadzieje ze pod hotelem w okolicach gor adenau za dwa tygodnie (tak tak, to juz dwa tygodnie!!!!) spotkaja sie Black&White ///M3 Power.... ;)

....mam obawy co do spotkania w okolicach "tych gór" :( ....

Opublikowano

Dlatego nie chciałem przyjeżdzać bo wiedziałem że będzie " gadania a gadania " ale będąc w M1 na zakupach głupio nie wpaść bo to jakieś 300 metrów od miejsca spotkań

Tak jakoś wyszło , powiedzmy że się przefarbowała ;p

Opublikowano

No jasne w końcu taki gość jak ty to rzadkość :8)

Z racji że ostatnio są łapanki/akcje policyjne czwartkowe w KRK (i już paru dostało mandat za błache przekroczenia np. o 10-20km/h albo za brak gaśnicy)

proponuje parking przy autostradzie koło zjazdu na Bochnie.

Z Krakowa jest to zaledwie 15 minut jazdy a można spokojnie fajną sesje zrobić i pogadać.

Parking jest naprawdę duży oświetlony i spokojnie można sesje fajną zrobić a nawet nagrać slow film :cool2:

Co wy na to?

Opublikowano

Kurcze na googlach earth nie widać tego parkingu bo nie ma jeszcze aktualizacji terenu.

Marcin to nie jest to miejsce bo to co zaznaczyłeś jest to zatoka na zjedzie na Bochnie.

Jadąc od Krakowa jest to pierwszy parking za zjazdem w Szarowie na Targowisko.

Czyli dokładnie pomiędzy Szarowem a Bochnią - nie sposób nie trafić ;)

Opublikowano
OK pozostaje godzina do ustalenia :)

19:00 pasuje wam?

W robocie do 16, szybki trening potem highway taś-taś 50km/h

Mnie pasuje :mrgreen: :cool2:

Opublikowano (edytowane)

A więc tak:

godzina 19:00 Parking na autostradzie za węzłem SZARÓW a przed zjazdem na Bochnię

jadąc od Krakowa zajmuje to około 15 minut a miejsce wydaje mi się calkiem fajne.

Tylko zaznaczam że oprócz toalet na tym parkingu nie ma żadnego sklepu ani gastronomii więc jak coś to picie, coś na komary itp. wziąć ze sobą ;)

Widzę że ludzi w okresie wakacyjnym dużo mniej na takie spoty ale może pare osób się pojawi.

Dwóch kolegów się wykruszylo ze względu na wakacje i impreze :evil:

Będą:

- fatgrandma

- Klavdivsz

- kamil20011

- klagosz

- matti

- G-CS

Edytowane przez klagosz