Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dzisiaj zauważyłem, że w mojej buni ubywa płynu który wycieka przy połączeniu chłodnicy ze zbiorniczkiem wyrównawczym :( . Chłodnica pewnie na 100% do wymiany. Jaką byście polecali stosunek ceny do jakości. Ori czy jakiś zamiennik?
Opublikowano
Thermotec - mam od pół roku - wszystko pasowało, działa. Cena znośna.

Świat na trzeźwo jest nie do przyjęcia.

Komponenty poliuretanowe do aut - zainteresowany ? pisz.

Opublikowano
Że ja kiedyś firm sobie nie spisywałem... Ale jak mi chłodnica poszła to zapłaciłem za nową ~500 PLN'ów. Gadałem z serwisem i polecali mi taką jako model "na lata". :cool2:
Tanie w utrzymaniu BMW, to BMW dobrze utrzymane!
Opublikowano
Zawsze jakąś alternatywą jest oryginalna używka - mnóstwo ich na allegro i niejeden sprzedający da przynajmniej gwarancję rozruchową:)
Opublikowano
Zawsze jakąś alternatywą jest oryginalna używka - mnóstwo ich na allegro i niejeden sprzedający da przynajmniej gwarancję rozruchową:)

najgorsza opcja - nigdy nie wiadomo jaka stara a stara pęknie

też tak kiedyś wywaliłem 300zł i miała 6 miesięcy gwarancji a zaczła ciec zara po ...

Opublikowano

Dajan napisał:

najgorsza opcja - nigdy nie wiadomo jaka stara a stara pęknie

też tak kiedyś wywaliłem 300zł i miała 6 miesięcy gwarancji a zaczła ciec zara po ...

Kilka razy kupiłem używaną - i jakoś nie miałem takiego pecha....