Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Rzecz gustu wiem..., ale miałem takie cuda u siebie i nic poza wyglądem nie daje :!: :!: :!: Felgi M-power 18" i na prostowanie nie miałem już nerwów i pieniędzy.... chyba że latasz do Niemiec na zakupy :D albo lubisz stukanie w kierownicy. Nie uwierze facetowi co mi powie że na oponach o profilu mniejszym niż 40 przejeździ w polsce sezon bez prostowania ich. Jestem z zach-pom. i to niemożliwe :wink:
330d,yzfr6,yz250, INPA-Darmo sprawdzę/pomogę
Opublikowano

ja mam z tyłu felgi 18" opony 255/35 i jeszcze nie prostowałem felg - mam oryginalne BMW

chińczyki - niestety nie wytrzymują długo na naszych drogach

Opublikowano
Dziury w polsce większy niż twój profil to RAZ a DWA załóż je do przodu :wink:
Opublikowano

za wąska felga z przodu by je założyć :)

ale wg mnie mając oryginalne felgi lub firmowe, porządne można spokojnie śmigać na 18 lub nawet 19" ...tylko trzeba uważać

Opublikowano
teraz mam 17" ale tylko dlatego że po kupnie oryginalnych 16" okazało się że do 330 16" nie wchodzi, minimum 17, mam profil 50 i jestem zadowolony
Opublikowano
da rade da w czołgu też da rade :wink: brat ma zawieszenie Koniego w golfie 4 2.8. Na początku chwalił... zakręty oczywiście itp., ja jak tam wsiadałem ze swojego auta to mnie szlak trafiał slalom między najmniejszymi dziurami noi ten komfort :duh: . dodam że profil opony chyba 50. Teraz jak gdzieś mamy jechać razem to bezdyskusyjnie jedziemy bunią na normalnym zawiasie :cool2: . Pozdrawiam
Opublikowano

co do zawieszenie to się zgadzam

ja gwint sprzedałem, bo miałem dosyć dziur

na wiosnę zawitają sprężyny eibach pro kit 25/10 i będzie wszystko ok, komfort jak na serii

Opublikowano
a propo zawiasu to mam do sprzedania H&R kompletne zawieszenie do e46 było w 2.8 benzynie. Kupiłem je w okazyjnej cenie od kolegi który sciągnął BMW z niemiec na tym zawiasie co się potem okazało że do mojego diesla nie pasuje :roll: (przejechane ma gdzieś 40tys)leży i się marnuje, jakby ktoś chciał to foty mogę wrzucić
Opublikowano
a propo zawiasu to mam do sprzedania H&R kompletne zawieszenie do e46 było w 2.8 benzynie. Kupiłem je w okazyjnej cenie od kolegi który sciągnął BMW z niemiec na tym zawiasie co się potem okazało że do mojego diesla nie pasuje :roll: (przejechane ma gdzieś 40tys)leży i się marnuje, jakby ktoś chciał to foty mogę wrzucić

poszło PW :)

Opublikowano

tak to są te

ale szukaj takie które pasują do Twojego silnika,

te co podałeś są do 316/318i

ja teraz mam niestety seryjne zawieszenie - jest zima, na lato miałem gwint, ale już sprzedałem, wiosną dopiero kupię te eibachy lub vogtland

myślałem jeszcze o jamex ale boję się, że będzie to kiepskie, z drugiej strony znajomy miał i ładnie siedziało, był zadowolony

na eibachu pro kit będziesz miał komfort jak na serii

• 1 rok później...
Opublikowano
Ma ktoś u siebie w E46 kombi springi eibacha -30 / -20 na kole 205/55/16 ? Chcę u siebie założyć takie spingi a nie wiem jak to wygląda przy takim obniżeniu?
  • 1 rok później...
Opublikowano

Witam

Mam możliwość kupna sprężyn obniżających na przód firmy LOWTEC

Chciałbym się dowiedzieć o ile obniżają ?

268 LOWTEC 90511S

Nigdzie nie mogę znaleźć takiej informacji

Dzięki za Pomoc

Opublikowano

To sa uzywki w dobrej cenie

110pln z przesylka a sa jak nowe

I problem w tym ze zamowilem...

To u mnie pewnie bedzie 30-35mm ?

Diesel jest ciezszy o kilkanascie kg od mojej wersji