Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam do Was pytanie,ile pali wasze e70 3.0i srednio w miescie bo mój około 16-18 litrów?czy to normalne.chodzi mi o warunki zimowe
  • Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Duzo, ja mam 3.0sd po chipie na 320ps i 630NM i w miescie max 14l
http://i607.photobucket.com/albums/tt156/henake/auta-1_zps844b52e9.jpg
Opublikowano
Mi pali 20/100 ale mam 5 litrów, a nie jakiegoś dymiącego klekota...
Opublikowano
BMW powinno przestać robić klekota, w ten sposób samochód byłby dla nielicznych a nie dla szukających oszczędności i skner.!!
Opublikowano
BMW powinno przestać robić klekota, w ten sposób samochód byłby dla nielicznych a nie dla szukających oszczędności i skner.!!

:)

http://i607.photobucket.com/albums/tt156/henake/auta-1_zps844b52e9.jpg
Opublikowano

zastanawiam się prywatny przedsiębiorco po co jeździsz jakąś ch...ą X5 jak chcesz być w gronie nielicznych...

żenada

Opublikowano
Koledzy nie wyczuli ironii, a co do X5 super wóz:) narazie wirtualne ale kiedyś kto wie:)
Opublikowano
Mi pali 20/100 ale mam 5 litrów, a nie jakiegoś dymiącego klekota...

u mnie srednie jest 15,6l/100 ale ja mam malego babla z tylu :) wiec trzeba delikatnie :)

Opublikowano

3.0d spala mi poza zimą 9,5l. Niestety zimą wychodzi 12.

Jeżdżę pół na pół miasto trasa

Janie to masz świetne wyniki ;) Gratuluję. Szkoda że ja nie załapałem się na 40d...Dobre osiągi i niezłe spalanie.

Opublikowano
U mnie poza miastem miesci sie w granicach 10-11 l ale juz w mieście to szok około 15-18,idzie to w jakis sposób zredukowac?oprócz oczywiscie cięzkiej nogi
Opublikowano

Panowie,

jakoś trudno uwierzyć w wasze opowieści....

Moje auto pali w mieście 15-16 litrów a na trasie 11 litrów.

Pisanie że moje X6 pali 9 litrów to bajka.

Chyba że 50 kilometrów jedziesz na holu.... :D :D :D :D

Opublikowano
Mój jeździ głównie w trasy poza krajem. Przy średniej 120 km/h spala 9,5-10 l/100. W mieście ok. 14 l/100. Uważam, że jak na jego wagę i parametry, to do przyjęcia. PS: ja nie mam 'ciężkiej' nogi!
Opublikowano
przejechałem 46 tys.mam x6 35d.nie kasuje komputera i średnia spalania wynosi 12,4l/100km,mam cieżką noge i jeżdże 40%miasto 60% trasa,nie ma możliwosci zeby bylo inaczej :D
Opublikowano

Do ludzi rozmawiających o spalaniu X5 czy X6.

Kupcie sobie taki samochód a jeśli już go macie to:

1. wymieńcie silnik na 1.4TDi 3 cylinders

2. pojedzcie nad morze - w trasie mało wam spali koniecznie klima OFF !!!

3. kupcie sobie na klate imitacje złotych łańcuchów (cięte na metry różne wzory)

4. zróbcie sobie tatuaż z henny

5. koniecznie guma do żucia

6. inne lanserskie rozwiązania

7. aha i jak będziecie jechali to koniecznie w dresie wtedy jest wygodnie

8. towarzyszka musi ufarbować włosy na blond

Tak teraz wpadło mi do głowy pewne rozwiązanie a mianowicie BMW X5 nie posiada kierunkowskazów w lusterkach rozwiązaniem tego problemu jest zakup na Allegro kierunkowskazów przylepnych LED :-))))

:duh:

Nie chce już pisać o wyklejce w tylniej szybie PIONEER