Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Dzisiaj rano odpaliłem samochód i pochodził pół godziny i go zamkłem ale nie zamkneły sie lewe tylnie dzrwi.

Bardzo prosze o odpowiedz bo tamte drzwi są otwarte i mogą mi gwizdnąc orginalne radio

Pozdrawiam

Opublikowano
Widzisz u mnie też dotyka coś te lewe drzwi i tylko lewe napsiukaj w zapadke przy drzwiach wd 40 lub odmrażacz i wciśnij palcem sprawdź czy zaskoczy i po pociągnięciu klamki odskakuje jeśli tak a drzwi nadal sie nie zamykają to uderz mocniej jak nadal nie to naciśnij rygiel zamka i próbuj od nowa. jak nie to sprubuj go ogrzać ja to jak bedzie cieplej to wyjme lewy zamek i prawy z przodu wymyje i nasmaruje wtedy drzwi ładnie na klik sie będą zamykać lekko. lewe tylne sie tak zamykają ale znowu lubi to zamarzać oczywiście jak myje samochod a prawe przednie nie zamarzają ale ciężej od innych sie zamykają.
Opublikowano

Mój problem ióż jest naprawiony kolego kaczydj jak masz ten sam problem to zrób tak przejedz sie i włącz klimatyzacie lub nawiew na najwyszą temperature tak żeby w samochodzie było bardzo goraco ja tak zrobiłem i moje drzwi sie zamkneły i jest ok.

Miałem kidys e34 5 to była jezdzona bardzo dużo bo diesel to tam zamki nie zamarzały bo był czesto jezdzony szczególnie zimą.

Dziękuje za porady Pozdrawiam