Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam takie pytanie poniewaz oszykalem sie w necie i nic takiego nie znalazlem:D:D a moze ktos juz takie cos kombinowal a jak nie to przynajmniej ja sprobuje:D:D otoz chodzi mi o to czy dalo by rade do e30 wsadzic jakis kompletny climatronic od e36 albo e34 badz innego modelu??(ale wydaje mi sie ze tu jest najwieksze prawdopoodbienstwo ze spasuje) ?? ?bo tak sie sklada ze padla mi nagrzewnica i chce zalozyc klime a komplet z e30 ksoztuje 1000zl a do e36 za climatronic np moza zaplacic nawet 550 komplet wiec chyba lepiej tak mi sie wydaje:D czekam na odpowiedz:D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ale jak nic nie bedzie pasować. Przedewszystkim do klimy to kompresor musi być (no chyba że twoja e30 jużma klimę). Przerobienie pulpitu, podłączenie przewodów itp. Wątp[ie żeby ktoś do e30 montował wcześniej klimatronik więc Tobie zostaje rzeźba.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ale to nie zwykład klima. Ze zwykłą nie ma problemu. A climatronic to inna bajka. Cały panel sterujący do przełożenia. Rzeźba jak nic. Ale pewnie do wykonania.
Opublikowano

Gdzieś to widziałem już zrobione w E30, na jakimś hamerykanckim forumie chyba...

Rzeźba z gatunku tych w fekaliach, ale jak ktoś chce, to i tak musi się z tym zmierzyć ;)

Pozdrawiam

Przeczytaj moje artykuły:

Test 530d F10, przekrojowy o E30 i E36

http://img40.imageshack.us/img40/1371/renoma.jpg

http://images.spritmonitor.de/310241.png

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano