Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od 2 tygodni jestem posiadaczem wersji jak w temacie. Trzeba przyznać, że po przesiadce z fiata jest różnica :D , jednak niedosyt się pojawia, ale to chyba każdy tak ma po jakimś czasie. Co myślicie o tej wersji? (tak to ta z orange)

Pozdrawiam

Tomek

Opublikowano
no co można powiedzieć na temat tej wersji? na pewno biedak niesamowity, silnik za słaby na tą budę. A tak z ciekawości wygrałeś (jeśli tak to gratulacje) a jeśli kupiłeś to ile dałeś jeżeli można wiedzieć oczywiscie!
Opublikowano

Kupiłem swojego za 70tys.Przebieg poniżej 7tys. Tak się zastanawiałem i za tą cenę nic lepszego tej klasy nie kupie. Właśnie sprawdziłem i taki np. AURIS kosztuje 63 :). Następny będzie 328 :D, niech się tylko gwarancja skończy.

Pzdr.

Opublikowano

Stawiam "flache", ze nie dotrwasz do konca gwarancji :norty:

Zakochasz sie w BMW, ktos Cie przewiezie jakims lepiej wyposazonym R6 i bedziesz chcial zmieniac.

Korzysc taka, ze na swoim przynajmniej nic nie stracisz :D

Beste Maschine der Welt
Opublikowano
przyznam, że sam się nad tym zakupem zastanawiałem bo wiem jak ciężko jest znaleść nawet 3 letną e90 z dobrym wyposażeniem (bezwypadek, 1 właść) ale wiem, że nie mógłbym spać z myślą, że wydałem 70 tys na golasa i na autostradzie kręcę pokrętłem manualnej klimy słuchajac jak mi silnik wyje przy 200km/h i mija mnie piekna 3 letnia 330i... aułaaa
Opublikowano

Heh wszyscy taki kozacy bo mają 320d :mad2: a to samo o waszych autach moga powiedzieć właściciele 335/M3...

Panowie ktoś kupił auto a wy tu że lipa i wogóle najlepiej niech już sprzeda :duh: Nie jeden chciał by jeździć "chociaż takim".

Gratulacje, i szerokości :) Wyposażenie możesz dołożyć bez większych problemów. Co do silnika to życie, ale według mnie lepiej mieć nowe 316i niż 320d i 200 000km przejechane... ale to tylko moje zdanie.

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

Opublikowano
Wbrew temu co pewnie tutaj usłyszysz (bez urazy koledzy :mrgreen: ) uważam, że zrobiłeś bardzo dobry interes. Za 70 tys. zł masz nowe E90 i do tego święty spokój przez 2 lata. Nie wiem jak wygląda jazda z tym silnikiem w bmw, ale jeździłem nowym A4 właśnie 1.6 i śmigało całkiem przyjemnie.
Opublikowano

Gratuluję zakupu!! Też bym taką kupił !! Jestem zwolennikiem nowych sprzętów i okazji cenowych :) pozdrawiam

"Gratulacje, i szerokości Wyposażenie możesz dołożyć bez większych problemów. Co do silnika to życie, ale według mnie lepiej mieć nowe 316i niż 320d i 200 000km przejechane... ale to tylko moje zdanie." ---- MAM TO SAMO ZDANIE