Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam mam problem ktory mnie bardzo nurtuje,bylem u mechanika wymienil koncowkie w parawym kole i niby wszystko jest ok ale jak jade z prawej strony od pasazera dochodzą dziwne odglosy stukania pukania takie szybkie nawet fotel wziąłem do tylu bo myslalem ze moze to fotel i az drzwi otworzylem podczas jazdy i nie mozge tego zlokalizowac:( moze ktos ma jakis pomysł co to moze być????? Edytowane przez Klaudek33
Opublikowano
Skoro dźwięki dochodzą z przodu to raczej dyfer odpada [nieprawdaż :wink: ] Generalnie sworznie w E46 nie są wymienne i BMW zaleca wyłącznie wymianę całego wahacza. Na allegro jest mnóstwo towaru! wpisz: wahacz e46 i tuleja wahacza e46 to oblukasz rozbieżności cenowe od różnych producentów.
Opublikowano

Witam

No i dzis pojechalem na szarpaki :) I zaczeło sie szarpanie autem i pan wychodzi z pod auta i mowi ze wszystko jest ok i on nic nie widzi:( Wiec powiedzialem ze stuki są bo slysze na dolach ale pan upiera sie ze wszysko jest ok wiec nawet nie pytalem sie co ile kosztuje tzn ile kosztuja szarpaki wsiadlem do bety i odjechalem niezadowolony:(

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Prawda. Robiłem to sam bez prasy tylko samym ściągaczem. kupiłem ta tuleje ale bez tego pierścienia co przykręca się o do karoserii. szczerze powiem ze namęczyłem się i nie wiem czy następnym razem będę wymienił sam, no chyba ze kupie sobie prasę.

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano
to jest tuleja wachacza???? A znajac zycie to zaden mechanik nie bedzie chcial wybic starej tulti i wbic nową bo to nygusy im lepiej przywiesc caly wachacz i go wymienic:(

wachacz :arrow: wahacz

A powiedz mi to sie kupuje ta tuleje z uchem czy bez??? Bo na rysunku jest z uchem??

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Możesz kupić z uchwytem a możesz kupić bez.

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii