Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj wysiadła mi skrzynia w moim e46 330 d, Automat septronic . Muszę coś z tym zrobić najchętniej kupił bym używaną i wymienił. Naprawa chyba nie wchodzi w grę, czy ktoś może taką posiada ?

Jeżeli kto może mi pomóc prosze o kontakt przez foum lub 608 529 251 .

Pomocy pilna sprawa!!!

Opublikowano

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano
Dzięki oglądałem to, ale jestem z Rybnika i szukam czegoś na śląsku bo chcę to jeszcze przed świętami załatwić. No chyba że warto to naprawić bo czytając na forach to różnie się mówi. W drugim poście opisałem zdarzenie i problem, może znasz taki przypadek?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Z tego co wiem nie ma sensu naprawiać starej skrzyni, padła i kropka trzeba kupić inną najlepiej z angola którym da rade się jeszcze przejechać i spradzić jak skrzynia zmienia biegi.

80% użytkowników naprawianych skrzyń jest niezadowolona - bynajmniej na tym forum , ceny za naprawy skrzyń przyprawiają o zawrót głowy od 4tyś do nawet 6tyś

Urzywaną skrzynię można kupić od 2tyś do 3 tyś i zostaje nam cała stara skrzynia na części.

Trzeba mieć troszkę szczęścia, ale chyba przy naprawie trzeba mieć dużo szczęścia żeby to działało na długie lata.

Pozdrawiam