Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym wymienić nagłośnienie w mojej e91. Możecie coś polecić?? myślałem o głośnikach Focal lub Rainbow, jedne z lepszych. Napiszcie gdzie w e91 mogę zamontować i jakich rozmiarów głośniki.

Opublikowano
Ja u siebie mam zamontowane z przodu tweetery rainbow, głośniki 13cm w drzwiach crunch gtr + sub focal w bagażniku; podłączone do dwóch wzmacniaczy z ori radiem i gra całkiem całkiem. Zastanawiam sie właśnie nad wymianą radia
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
ja mam radio professional i do tego u siebie zamontowwalem ori zestam alpine dolozone tweetery i glosniki w drzwiach wymienione , dotego wzmacniacz i jestem dość zadowolny :)
Opublikowano
ja mam radio professional i do tego u siebie zamontowwalem ori zestam alpine dolozone tweetery i glosniki w drzwiach wymienione , dotego wzmacniacz i jestem dość zadowolny :)

Czy gra to sporo lepiej od oryginalu?

Opublikowano
no jest róznica duza ,czystość ,barwa dźwięku i bass duzo lepsze. Bo wczesniej to moge powiedzieć ,ze to wogule nie grało. na początku jezdzilem tydzien jeszscze bez tweeterów bo nie doszły od razu i juz byla duza rożnica :)