Skocz do zawartości

Opinie o tablicach rej.(personalnych) do e60

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powracając do projektu tablicy :mrgreen:

wczoraj widziałem nową czarną TT-tkę która miała blachy " DOBUZI "

za kierownicą blondi z różowymi pasemkami :duh: :duh: :duh: :duh:

Opublikowano

W tym wypadku to nie była tylko tablica, to był banner reklamowy ;) Na ramkach tablic był pewnie jej telefon z napisem "full service" :P :D

Radość sprawia, że serce przyśpiesza
Opublikowano

W tym wypadku to nie była tylko tablica, to był banner reklamowy ;) Na ramkach tablic był pewnie jej telefon z napisem "full service" :P :D

Pierwsze co sobie pomyślałem patrząc kto kieruje... " Kur.ewka jak nic" :mrgreen: :mrgreen:
Opublikowano
Pierwsze co sobie pomyślałem patrząc kto kieruje... " Kur.ewka jak nic" :mrgreen: :mrgreen:

Eeee odrazu kur.ewka, może wcale nie kur ewka ale osoba z duzym poczuciem humoru lub lubiąca. Ja bym tak obojętnie nie przejechał obok tego audi. Wedle zasady kto nie ryzykuje ten się onanizuje :norty: :norty:

hej

Opublikowano
Tora - ja wiem że się o gustach nie dyskutuje ale ja Cię proszę blondi z różowymi pasemkami ? Toż to jedzie cepelią na kilometr. ....
Kiss French. Wear Italian. Drive German.
Opublikowano
Tora - ja wiem że się o gustach nie dyskutuje ale ja Cię proszę blondi z różowymi pasemkami ? Toż to jedzie cepelią na kilometr. ....

Nie grymaś nie grymaś. A tak pozatym nie widzielismy DOBUZI więc nie ma o co się spierać.

hej

Opublikowano
Panowie jakto możliwe Ze jeden widział DO BUZI Cayenne drugi widział DO BUZI audi tt?? Ja już chyba z 4 razy spotkałem rejestracje DO BUZI ale we Wrocławiu z tego 3 razy na Psim Polu a było to.... BMW E46 sedan granatowy. Niestety nie wpadłem na to żeby zrobić zdjęcie ale jak tylko uda mi sie spotkać jeszcze raz to zrobie
Opublikowano
Panowie jakto możliwe Ze jeden widział DO BUZI Cayenne drugi widział DO BUZI audi tt?? Ja już chyba z 4 razy spotkałem rejestracje DO BUZI ale we Wrocławiu z tego 3 razy na Psim Polu a było to.... BMW E46 sedan granatowy. Niestety nie wpadłem na to żeby zrobić zdjęcie ale jak tylko uda mi sie spotkać jeszcze raz to zrobie
ja widzialem pod warszawa to TT. Na poczatku byla jakas litera i cyfra, ale juz nie pamietam dokladnie co, bo to byl moment.. Bylo jakos tak: ''XX DOBUZI''
Opublikowano
Nie wiem czy mogło być tak napisane - z prostego powodu że dopuszczalna maksymalnie jest kombinacja 5 liter/cyfr (mowa o indywidualnych blachach) + na początku oznaczenie województwa. Więc wg mojej wiedzy winno mieć D0 (dolnośląskie) BUZI (jeśli już)
Kiss French. Wear Italian. Drive German.
Opublikowano
Nie wiem czy mogło być tak napisane - z prostego powodu że dopuszczalna maksymalnie jest kombinacja 5 liter/cyfr (mowa o indywidualnych blachach) + na początku oznaczenie województwa. Więc wg mojej wiedzy winno mieć D0 (dolnośląskie) BUZI (jeśli już)
Nie wiem, tak widziałem więc tak piszę.. może blondi uchyliła nieco kiecy Panu w wydziale komunikacji i zrobił dla niej wyjątek :mrgreen: :mrgreen: a może zwyczajnie którąś literkę/cyferkę przekreciłem, jednak sens w 100% to miało jeden :wink:
Opublikowano

mogło być DO BUZ1...

ale faktycznie temat jak lokata...

a do założyciela tematu.... jak chcesz mogę pogadać z A.Kahn'em, to może Ci opyli tablicę F1 z jakimś rabatem przed świętami :mrgreen:

http://www.automobilesreview.com/img/bugatti-veyron-f1/slides/bugatti-veyron-f1-01.jpg

dał za nią 440 000 GBP

http://www.timesonline.co.uk/tol/driving/news/article3252162.ece

felgi, opony, prestige tuning, elementy carbon, znaczki carbon, grile

hurtowe ceny na zimowe opony renomowanych marek

http://img169.imageshack.us/img169/4364/gpowerwheel.jpg

Felgi oraz akcesoria legendarnego G-Power!

http://www.inovit.pl http://www.kahndesign.pl http://www.wolfrace-wheels.pl

Opublikowano
...no spoko pogadam z zonka moze sie zgodzi na F1... tylko nie wiem czy mam takie drobne :) :mrgreen: .... Kurcze tyle kasy :mad2:
BMW 535d Msport 2008r, jak nowka :) .... juz moja
Opublikowano
tak w ogóle jak te 286km sie zbiera w porównaniu z poprzednim 530d ? bo my tu gadu o tablicach a nic o aucie nie napisałeś jak wrażenia itd :D chyba że coś przeoczyłem :duh:
Opublikowano

Pytanie na ktore bede mogl tak naprawde odpowiedziec pozniej, jak na razie mialem jazde testowa i wrazenia byly niesamowite byc moze tez dla tego ze bylem podniecony ze takie cos sobie sprawuje. Poczatkowym zalozeniem bylo kupno 535 lecz 272 KM lecz z ciekawosci pojechalismy ogladac LCI model....no i stalo sie......bedziesz nasza :) zgodnie z zonka mielismy te same mysli :norty: Stala na podjezdzie juz lsniaca, wypolerowana, w kazdym calu idealna (tu nie przesadzam),zero rys, otarc wgniecen, to samo felgi jak nowki a srodek no porostu tak jakby wyjechala prosto z fabryki. Wlasciceil akurat polerowal swoj nowy zakup X5. Jak sie pozniej okazalo, jest on milosnikiem tej marki i do swoich aut podchodzi niezwykle z przesadna dbaloscia i pieszczota. Zarzekal sie ze z tylu nigdy nikt jeszcze nie podrozowal ze nigdy nawet jego dzieci nie siedzialy w tym aucie, wskazujac na vana powiedzial ze to auto zaony i dzieci a nie BMW.

Coz duzo by tu pisac ale takie dopieszczone auta cieszko spotkac tym bardziej ze przebieg 52 tys mil (taki ma) to przebieg w 90% autostradowy (dojazd do swojej firmy i z powrotem) i gwarancja BMW do lutego...

Autko zostalo juz zadatkowane zfinansowane calosci i odbior zaraz po nowym roku....:)

BMW 535d Msport 2008r, jak nowka :) .... juz moja