Skocz do zawartości

Opinie o tablicach rej.(personalnych) do e60

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Otoz ze juz prawie jestem w posiadaniu autka z ponizszego zdjecia, zastanawiam sie nad personalizacja tablic rejestracyjnych. Te na zdjeciu to efekt 3 godzinnego szukania i raczej sie na nie zdecyduje, lecz jeszcze prosze o opinie Was , co sobie bys pomyslal/ala gdybys spotkal mnie na drodze z takimi numerami :)

Dla wyjanienia :M5 - jako msport lub poprostu M5, 0 (nic nie oznacza ale fajnie wyglada niz np 2) JKP to inicjal zony , moj i pierwsza litera nazwiska...

http://images50.fotosik.pl/475/1faa2e01bbf6fd77med.jpg

BMW 535d Msport 2008r, jak nowka :) .... juz moja
Opublikowano

Dla Ciebie (tak jak opisujesz coś znaczą) a dla mnie spotykając je na drodze to tylko ciąg liczb i liter - no może to M5 by mi dało troszkę do myślenia.

Idź po bandzie i daj M5 KILLER :wink: :mrgreen:

P.S.zrób jak uważasz w końcu to "personalne tablice".

Opublikowano

No przeciez to sa personalne tablice tak wiec nie wiem po co pytalem.. :)...jakie beda to moja tylko sprawa :)

pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jak bym chcial tablice personalne to by mnie nie obchodzilo co inni pomyslą, ludzie zawsze znajdą sobie powód do gadania
Opublikowano
Jakbym mieszkał w poznaniu to bym sobie zrobił P0 C H U J ;) A tak na serio to dziwny temat założyłeś. Nie sądzisz, że to personalne gusta decydują o tym co chcesz tam umieścić ? Czy zrobisz Kocham jolkę czy E60 MSPORT czy każdy inny napis to nie podniesie Ci prestiżu, więc rób to co Ci się podoba, a nasze zdanie tutaj nie ma absolutnie żadnego znaczenia.;) A co ja bym sobie pomyślał ? Że jak nie masz M5 a masz to na blachach to małomiasteczkowy wieśniak jesteś. A jakbyś miał faktycznie M5 to pewnie nie zdążyłbym zobaczyć Twoich tablic bo byś mnie wyprzedził ;)
Radość sprawia, że serce przyśpiesza
Opublikowano

Krąży legenda że był jeden w Poznaniu który chciał mieć nazwę swojego samochodu na własnej blaszce i wyszło P0 JEEP :duh:

Choć sam wam się przyznam że jak rejestruje auto to zazwyczaj staram się mieć jakąś ciekawszą kombinację niż to co leci.

Opublikowano (edytowane)
Ech gusta i guściki. Nie przywiązuje do tablicy kompletnie żadnej uwagi. Biorę jak leci. No może z małym miłym wyjątkiem. Jak zmieniałem samochód to się okazało, że mogę przełożyć stare tablice do nowego. Tak zrobiłem :D Edytowane przez pszyman
Opublikowano

Nie przywiązuje generalnie wagi do blachy ale tym razem zrobiłem wyjątek.

Wybrałem sobie końcówkę 530 :)

Kiss French. Wear Italian. Drive German.
Opublikowano

Jeśli free to bardzo dobry wybór. Ja jak wybieram blachy w WK to takie kombinacje cyfr które ciężko na szybko spamietać licho nie śpi.

hej

Opublikowano

Ok panowie. Dzieki za komentarze. Po dlugich przemysleniach jednak sie na te tablice nie zdecyduje z uwagi na te M5. Tez mi sie juz juz zle kojazy a przeciez do M5 daleko 535d i po co robic wies na aucie.... Z drugiej strony autka jeszcze pod domem nie mam tak wiec poczekam na nie i pozniej ewentualnie cos pomysle nad tablicami.

Pozdrawiam

Opublikowano
...to nie takie proste....bo w anglii najtansze tablice personalne kosztuja od 300 funtow (ze wszystkimi juz oplatami - zwiazane z zamiana) do ceny niewyobrazalnie bezsensownej np tablica tylko o numerze : 7D kosztuje bagatela 164995 funtow oczywiscie plus koszty administracyjne....
Opublikowano
IMHO cena za wysoka, lepiej zachować ten szmal na chociażby paliwo. Bo blachy to rzecz tak niezauważalna i mało istotna, że można je zdecydowanie olać. Faktycznie jak koledzy podpowiadają w tamtejszym WK poprosić o jakąś bardziej przyjazną liczbę jak np. 61535 lub coś w tym stylu... A kasę zachować na paliwo czy dołożyć i kupić nowe opony ;)
Radość sprawia, że serce przyśpiesza