Skocz do zawartości

Uszkodzenie licznika E32 735 1990 brak prędkości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Kolegów

Mam problem ostatnio pod czas jazdy zauważyłem że nie działa mi prędkościomiernik, ekonomizer oraz wycieraczki tj cały czas działają w trybie przerywanym tak jakbym stał działają ciągle tylko w najszybszym trybie. Ale nie to jest najważniejsze tylko to że nie wiem ile jade. Nie wiem czy jest to uszkodzenie licznika czy jakiegoś innego osprzętu. Jezeli ktoś się z tym spotkał to proszę o pomoc. Z góry dziękuje i pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

byc moze rozpiela Ci sie kostka z tylu zegarow,

zacznij od sprawdzenia bezpiecznikow, ale obstawialbym rozpiecie sie wtyczki, czyli wyjmowanie zegarow, co mozna zrobic bez zdejmowania kiery

pzdr

yaz

Opublikowano
Dzięki problem został rozwiązany na przyszłość warto rozpoczać od sprawdzenia kostki przy moście. W moim przypadku okazało się że jeden z kabli był urwany mimo iż jest to mało prawdopodbone to jednak się stało. Kostka z tymi kablami nie ma bezpośredniego kontaktu z podłożem a jednak coś spowodowało że to przestało działać. Pozdrawiam
  • 1 miesiąc temu...