Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich forumowiczów własnie dołączyłem do szcześliwych posiadaczy BMW i mam pytanie czy mozna z niemieckiego jezyka przestawic na angielski menu bo wiem juz ze do bissnesu nie wgrywaja jeszcze Polskiego Menu??? Bardzo dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam Marcin
Opublikowano

Witaj Kolego,

napisałeś, że masz 520d 200 KM, czy można wiedzieć, jak to osiągnąłeś? Program?

Dzięki!

Opublikowano
Tak kolego program w v-tech olsztyn i jestem bardzo zadowolony duzo lepiej sie jezdzic chociaz zadnym piratem nie jestem poprostu mam maly zapas mocy i jak trzeba to uzywam. Pozdrawiam
Opublikowano
W menu jest coś takiego jak język ale jeśli masz teraz niemiecki to na 100% nie masz angielskiego. Jeśli bardzo ci zależy to można to zrobić w aso po przeprogramowaniu komputera - polecam do tego aso w de - koszt 92 euro ( w tym nowy soft - uaktualnienie).

Dziekuje kolego

Opublikowano
W menu jest coś takiego jak język ale jeśli masz teraz niemiecki to na 100% nie masz angielskiego. Jeśli bardzo ci zależy to można to zrobić w aso po przeprogramowaniu komputera - polecam do tego aso w de - koszt 92 euro ( w tym nowy soft - uaktualnienie).

Ja mam auto sprowadzone z Niemiec, miało ustawiony język niemiecki. Przestawiłem na angielski w menu i komunikaty na wyświetlaczu były angielskie.

Kontrola głosem wymagała przeprogramowania software'u auta. W ramach serwisu w ASO zrobiono mi to gratis. Auto było na gwarancji, kupiłem w PL pakiet.

Opublikowano

Witam.

Pytanie do autora postu a może i innych formuowiczów. Jestem z pomorskiego i mam 520d 163KM. Chciałbym trochę dodać mocy. Poproszę o namiary tam gdzie dodałeś mocy. Jeszcze lepiej by było jakby był taki zakład w pomorskim. Może ma ktoś namiar na taki "sprawdzony" zakład.

Dzieki.

• Moderatorzy
Opublikowano
Zobacz tu:http://vtech.pl/dealerzy/wojewodztwo-pomorskie