Skocz do zawartości

320d filtr odmy jest czy nie??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kolego taki jest orginalnie zamontowany filtr odmy, ale ja w twoim przypadku zainwestował w separator oleju który jest do kupienia za 180 zeta w ASO bez problemu dostaniesz od ręki a ten z Allegro to jakaś podróba bo ORI jest filcowy wkład a ten wyglada na jakąś gąbczasta sprawę, wybór nalezy do ciebie ale jak doliczysz koszty wysyłki to lepiej zakupić ORI separator z obudową ale mozna chyba tak mi sie wydaje sam separator zakupić w ASO za 85 zeta. Chyba wystarczająco wypowiedziałem na twoje pytanie. Pozdro Mario.

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czy do tej odmy idzie dostać sam filtr który jest w środku czy tylko cała puszka?
Opublikowano (edytowane)
W oryginale nie ma juz gabczastych i filcowych filtrow odmy, zostaly zmieione na wklady plastikowe. Edytowane przez waski9227
Opublikowano
ciekaw jestem kto zamontował plastikowy separator w M47???? Bo M47N to oczywiste.

a faktycznie nie doczytalem

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czytacie w ogóle odpowiedzi ?

Nie spojarzałem na link z pierwszego posty, tylko zasugerowałem się rysunkiem z Realoem.

Opublikowano
dzieki za odp bo juz miałem troche namieszane potrzebowałem ten filtr i jak dzwoniłem to jedni mowili ze moge kupic sam filtr a drudzy ze cała odme ale po co mi obudowa skoro tej mojej nic nie jest wymienie filtr bo napewno jest zawalony olejem. pozdrawiam nemo05
Opublikowano
to ten separator plastikowy pasuje do m47 czy jest tylko ta gąbka

plastik nie pasuje! Przerabiałem temat i trzeba by było go podrzeźbić. Odpowietrznik jest lustrzanym odbiciem i nie zamontujesz go w M47.