Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.Proszę o opinię na temat tego na co zwracać uwagę przy zakupie BMW X3.Przymierzam się do wersji z silnikiem 2.0 z rocznika 2004-2006 ( jeszcze nie wiem jakim bedę dysponował funduszem).Czy ktoś może podpowiedzieć co i jak???
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Witaj. Jestem niedawno na forum dobrze że tu trafiłeś, jest wielu forumowiczów którzy ci pomogą tylko musisz sprecyzować pytania. i wydaje mi się ma być skierowane na inny temat. Ale cóż postaram ci się coś pomóc bo byłem w potrzebie kilka dni temu i właśnie kupiłem X3 z 2005r. Te roczniki co szukasz to są jeszcze przed liftem /2006/ dlatego kasę którą wyłożysz jeszcze w miarę powyżej 50 tyś. Bo po lifcie już trochę więcej chcą. Jeżeli chcesz kupić z zagranicy to radzę z niemieć bo sprawdzisz całą historię w ASO, ja kupiłem z francji i zero info w ASO dlatego musiałem go sprawdzić fizycznie w ASO a to koszt 500 zł. Powiem szczerze że warto bo ci naświetlą wiele info o swoim aucie - jezeli jakiś zdolny magik wszystkiego nie wykasuje z kompa auta bo to jet możliwe. Ale mimo wszystko w ASO po ogólnym stanie potwierdzą ci przebieg. Dla mnie najważniejszą sprawą była bezszkodowość i to mi potwierdzili /profesjonalnymi miernikami/. Dlatego radzę ci to sprawdzić, a tak wogóle to sprawdź turbinę czy nie ma dużych wycieków no i ogólny stan zawieszenia choć X3 jest solidną konstrukcją. Pzdr
Opublikowano
Właśnie raczej skłaniam sie ku max 2005 ( fundusz niestety ) i dzięki za info w sprawie ASO.A kupiłeś świeżo rozumiem tak???A jaki odczucia??Miałeś wcześniej BMW???
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco