Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Musze się przyznać ze nie potrafie wykasować licznika dziennego w moim bmw, ale udaje mi się kasować średnie spalanie i średnią prędkość. proszę o pomoc !! Edytowane przez bodziec23
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Licznik dzienny kasuje sie bolcem w zegarach.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
O ile dobrze pamietam to lewym i trzeba przytrzymać dłużej.
Opublikowano
robiłem tak ale bez większych efektów ale tym samym bolcem kasowałem wcześniej podane wartosci czyli śr spalanie i prędkość
Opublikowano

zapewne masz ukruszony bolec i nie sięga do mikroswitcha w zegarach i Ci nie działa

jest instrukcja na forum jak to naprawic sam opisywałem wiec mozesz poszukac w moich postach

Opublikowano

Lewym bolcem przy zegarach kasujesz licznik kilometrów dziennych i uruchamiasz test zegarów, natomiast średnie spalanie, średnią predkość itd kasujesz przyciskiem BC od komputera pokładowego w lewej manetce (tej od świateł drogowych i kierunkowskazów)

Więc nie wiem jak mogłeś kasować średnie spalanie itd, bolcem przy zegarach od kasowania przebiegu. Może mylisz pojęcia?