Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy,

Jestem dość świeżym użytkownikiem E60 i zauważyłem pewien objaw który mnie lekko niepokoi.

Może jest to normalna sprawa, a może i nie...

Ale do rzeczy...

W pozycji P lub N mam wibracje silnika w zakresie obrotów od jałowych do 2 tyś.

W normalnej jeździe nie przeszkadza mi to bo właściwie jest nieodczuwalne, no może wydaje się, że jazda samochodem w tym zakresie obrotów silnika jest nieco bardziej hałaśliwa.

Spotkał się ktoś może z takim przypadkiem?

Pozdrawiam,

Opublikowano
Mój znajomy miał to samo w e39 530d, po wymianie oleju i filtru ustąpiło, ale skrzynia nie jest już w takim stanie jak kiedyś, olej nie był wymieniany długi czas a poza tym było go mało.
  • 11 miesięcy temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
stawiam na poduszki,jesli zdecydujesz sie na wymiane wymien tez pod skrzynia

Kolego po co odgrzewasz stare kotlety ? Kolega siwykosiarz pewnie już dawno ma po problemie.

Opublikowano
stawiam na poduszki,jesli zdecydujesz sie na wymiane wymien tez pod skrzynia

Kolego po co odgrzewasz stare kotlety ? Kolega siwykosiarz pewnie już dawno ma po problemie.

A nie napisał co z tego wyszło,forum czytaja tez inni uzytkownicy,wiec mogłoby im sie to przydac!

Sprzedam bmw e36 http://tablica.pl/oferta/bmw-318i-e36-CID5-ID4w39t.html?action=show&id=66505631

...nawet gdy rodzinie twej łzy do oczu się cisną,przenigdy nie współpracuj z pi.......ą policja.....