Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
auto nie posiada oryginalnie ele. szyb ani szyberdachu, sam je założyłem i chce je podłączyć pod moduł komfortu z bmw e34 525tds... z tego auta mam wszystko przełożone... potrzebny mi schemat bo po samych kablach z kostek nie bardzo się zgrywa...? jak by kiedyś już ktoś robił taka przekładkę to proszę o pomoc... z góry dziękuje
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Poszukam może coś znajde.
Po czterdziestce człowiek ma, trochę z osła, trochę z lwa.
Opublikowano
dzięki schematów jest dużo może któryś przypasuje i uda mi się dobrze podłączy... dam znać jak tylko uda mi się zrobić... jak by ktoś coś jeszcze miał na ten temat to chętnie każdy temat prześledzę.. pozdrawiam
Opublikowano
za dużo tych wszystkich schematów nie bardzo się mogę zorientować czy jest ten odpowiedni... jak by mógł ktoś zrobić zdjęcie i opisać je który kabel gdzie idzie... myślałem ze łatwo będzie to połączyć a tu trochę trzeba pogłówkować...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kolego moge zrobić foty albo opisać kable u siebie tylko napisz w którym miejscu są te wtyczki i jakie bo nigdy nie zaglądałem do modułu komfortu bo nie było potrzeby.

Możesz dać linka np z allegro jaki masz ten modu.ł

Po czterdziestce człowiek ma, trochę z osła, trochę z lwa.