Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Kupiłem varte silver 110Ah na 920 i zrobiłem rejestracje na nowy komputerem i rano wsiadam pokazuje że słaba bateria dodam że jak jest zimno mróz i wilgotno i ledwie zakręcił . .
Opublikowano
Kupiłem varte silver 110Ah na 920 i zrobiłem rejestracje na nowy komputerem i rano wsiadam pokazuje że słaba bateria dodam że jak jest zimno mróz i wilgotno i ledwie zakręcił . .

W jaki sposób i czym zrobiłeś rejestracje?

Sprzedam bmw e36 http://tablica.pl/oferta/bmw-318i-e36-CID5-ID4w39t.html?action=show&id=66505631

...nawet gdy rodzinie twej łzy do oczu się cisną,przenigdy nie współpracuj z pi.......ą policja.....

Opublikowano

dodam jeszcze że mam takie 2 błedy 4448 4457

i kiedyś widziałem takie coś

"zbyt niska wartoś prądu sterujacego, nie odpowiedni sygnał lub wartość"

Opublikowano

dopisałem chyba prawidłowo :))

a czemu tak uważasz kolego ??

myślisz że te objawy by wskazywały na to że źle go dodałem z kolea ??

Opublikowano
Tak myślę bo dalej ci czyta jakbyś miał stare aku,w mojej mialem tak samo po wymianie aku komputer czytal pomimo włożonego nowego wartosci ze starego.

Sprzedam bmw e36 http://tablica.pl/oferta/bmw-318i-e36-CID5-ID4w39t.html?action=show&id=66505631

...nawet gdy rodzinie twej łzy do oczu się cisną,przenigdy nie współpracuj z pi.......ą policja.....

Opublikowano

musze popytać ale powiem Ci że wyskoczyło Mi że jest zarestrowana nowa bateria :)))

i co lipa może być ??

pokazał nową baterie jakis tam numer

a wtedy co ci sie nie udało też miałeś tam zapisaną nową baterię ??

a brat jaki ma kabel ??:) mozę sobie zamowie taki jak nie bedzie drogi mozesz go zapytac ??:)

pozdrawiam

Opublikowano

Kupiłem auto tydzień temu i jak na złość okazała się stara bateria.

Zobaczyłem, że miała 100 ah. W książce u chłopa w sklepie ten model ma 110.

Skoro była 100 to taką samą założyłem. Wszystko jest OK.

Opublikowano

mi sie wydaje że gdzieś mase głubi bo mam poduszki wywalone ale dojde do tego :)

termostaty sam wymieniałęm ;d klapki z kolektora teź zwalałem :)SAM POZDRAWIAM

Opublikowano
dzisiaj rano ją suszyłem na załorzonym aku i powiem Ci jak by lepiej było troche muszę chyba ściagnąc całkiem aku i wtedy ją dobrze wysuszy c i potem czymś na smarować żeby nie łapała wilgoci ??:
Opublikowano
Ja zdiagnozowałem w bardzo prosty sposób,moj brat miał uwalony ibs w swojej e60 525i poprostu odpiałem kleme w swojej e60 i podpiałem do niego zostwailismy auto na noc i z rana odpaliło elegancko więc wynik testu był prosty....za 200zł masz uzywane na allegro.