Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
świece wczoraj wymieniłem, 2 faktycznie były do niczego, dzisiaj rano -8stopni i.... to jednak były świece, pali od ręki, nie telepie i nie ma tego siwego dymu z wydechu przy odpalaniu
  • 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
kolego a może zalałeś jakas gorszą rope..?moze to ma coś wspólnego z telepaniem? albo ponownie sterownik padł..różnie bywa;/
Opublikowano
kurna ja z shella mam kiepskie wspomnienia wczesniejsze E46 320d 2002 latałem ja shellu w-powera...nie bylo dobrze;/ od keidy zaczalem lać BP Ultimate w jednym i jedynym miejscu auto jeździło lepiej obecne E90 też tam tankuje i póki co jest ok tfu tfu odpukać;/
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Demontował ktoś sterownik w 320d sam? Kolega Krzysiek podpowiada, że najwygodniej jest dostać sie od dołu auta, trzeba odkrecić dolna płyte silnika + jeszcze jedną osłone w okolicy lewego koła/miejsca kierowcy. Wyjmował ktoś sam, jakieś podpowiedzi?

od góry nie będzie łatwiej?

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

W okolicach Warszawy służę pomocą w wykręceniu lub montażu sterownika w e60 2.5d lub 3.0d. bez zdejmowania kolektora.

Macie pytania to piszcie.