Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
bardzo fajna coupe'tka gratuluję:) ale chyba nie ma sportowych foteli?? apropo nerek bo sam myśle nad czarymi, pytalem wczoraj w m-cars'sie o cene czarych to 250zł sztuka, ogolnie czarne to tylko permofmance??
  • Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dojdą czarne listwy i auto zyska spójny look.

Sam nie wiem czy nerek nie zmienię, mam shadow line, przyciemnione szyby, jakiś mod musi być :twisted2:

http://img408.imageshack.us/img408/6363/individualvisualizer3to.jpg

¿Te gusta conducir?

The Ultimate Driving Machine

Freude am Fahren

Opublikowano

Dzięki jeszcze raz że wam auto się podoba :D

Od zawsze marzyła mi się coupe-ja e92.

Co do foteli stwierdziłem że w coupe dużo bardziej praktyczne są zwykłe, przy standrdowej skórze boczki nie będą się wycierały. Fajnie że mają elektryke.

Dużo lepiej sprawdziły się w trasie w Alpy niż te w mojej poprzedniej e90 gdzie miałem sportowe jak jechałem do Chorwacji - są dużo wygodniejsze na dłuższą trase.

Co do podsufitki ubolewam strasznie nad tym że nie mam czarnej no ale cóż wszystkiego nie można mieć jak się nie kupuje w salonie.

W zależności jakie założe felgi na wiosne to albo listwa pójdzie w czerń albo zostanie.

Co do MOD-u musi jakiś być choćby najmniejszy :twisted:

A co do nerki czarna dla mnie jest jedyna :cool2: mam też indywidualny plan na dodanie coś na nerke ale to jeszcze zobacz.

Pozdr

Opublikowano
Fajne autko. Tak a propo, przyciemniania, jakim sposobem to robiłeś folią, czy natryskiem? Czy musiałeś coś demontować?
Opublikowano

A co do nerki czarna dla mnie jest jedyna :cool2: mam też indywidualny plan na dodanie coś na nerke ale to jeszcze zobacz.

klagosz nie szalej, nie wstawiaj gwiazdy merola :roll2:

¿Te gusta conducir?

Freude am Fahren

Opublikowano
mam też indywidualny plan na dodanie coś na nerke ale to jeszcze zobacz.

Nie naklejaj tylko kryształów Swarovskiego na tą nerkę :)

A poważnie: czarna nera git. Miałem w poprzedniej 320 czarną nerę, Black Saphire, M Pakiet, Shadow Line, fioletową szybę i Dakota Beige w środku. Razem się komponowało rewelacyjnie. Teraz mam nerkę całą w chromie (330d) i podobny zestaw kolorystyczny, tyle że w środku Lemon - i co? I też jest bardzo ładnie. Jak stawiamy je z bratem obok siebie, to obydwie wyglądają atrakcyjnie i ciężko ocenic która lepiej tak naprawdę...

A jeszcze co do czarnego sufitu: jest to fajna opcja pod warunkiem że jest jakaś dziura w dachu, bo tak to jest strasznie przytłaczająco. Mam czarny sufit i panoramę i jak zaciągnę żaluzję, to jest dosyc smutno - mimo że mam jasne fotele. Jeżdżę cały czas z odsuniętą mimo świstów z dachu ;)

Ogólnie Klagosz - masz bardzo ładny samochód i każdy powinien robic auto pod siebie i komponowac je kolorystycznie tak jak mu się podoba. Bo przecież nie ładne to co ładne, tylko to co się komu podoba...:)

E30 325i 1988, Lachsilber met, M Technik II,Recaro,BBS,BMWSoundSystem.

Seria 3 - 4ever :)

Opublikowano

Klagosz, rant w felgach na złoto, nerki na złoto i listwy na złoto :mrgreen: :mrgreen:

I wszystkim dogodzisz :mrgreen:

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

Opublikowano
Kolego Strzalka, mógłbyś gdzieś wrzucic fotki swojego Individuala? Bardzo rzadki tamat taka kompletacja - a chętnie bym obejrzał, a myślę że koledzy z działu również :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jarecktdci

Jaki to jest środek lemon? Mozesz wrzucić foto?

Może warto by bylo stworzyc watek z fotkami naszych aut?

P.S. Sorry, za OT :D

Opublikowano

Dakota Lemon to jest zestaw: czarna podłoga, czarny sufit, czarna deska i bardzo jasne, prawie białe fotele i boczki w drzwiach. Tyle, że ten odcień białego rzeczywiście wpada trochę w taki cytrynowy kolorek.

Dakota Beige: jasna podłoga, jasny sufit, jasny dół deski i wszystkie plastiki oraz bagażnik i fotele beżowe (taki kolor biszkoptowy). Ogólnie najbardziej wymagający zestaw jeżeli chodzi o dbanie o czystośc.

Wrzucę potem zdjęcia, jak ogarnę jak to zrobic. Chyba że ktoś mi podpowie jak ;)

Opublikowano
Więc wychodzi na to że w mojej E92 benzynowej też mam zestaw Lemon :D Jest extra :cool2:

Do sprzedania:

Opublikowano

Hehe nie nie :mrgreen: z nerką koledzy żeden z was nie trafił :nienie: żadne złoto, gwiazdy, napisy :oops:

Nie jest to pomysł mój tylko podpatrzony w jednej z M3 e92 jest to forma obklejenia.

Co do szyb to są obklejane folią i z tego co wiem nie była wyciągana/rozklejana żadna z szyb jedynie boczki były ściągane.

Opublikowano
Kolego Strzalka, mógłbyś gdzieś wrzucic fotki swojego Individuala? Bardzo rzadki tamat taka kompletacja - a chętnie bym obejrzał, a myślę że koledzy z działu również :)

Wrzucę, wrzucę, ale muszę jakoś furę umyć na tę okazje, niby pogoda sprzyja, ale mam właśnie wyjazd, postaram się w niedalekiej przyszłości.

Przy okazji, przyłączam się do wniosku kolegi Houek, chętnie zobaczę Wasze auta z opisem, koledzy (i koleżanki) z innych serii już dawno poczynili takie wątki :idea:

¿Te gusta conducir?

Freude am Fahren

Opublikowano
Ok. Idąc za ciosem, zakładam temat z prośbą do moderatora, poprzyjcie w temacie może się uda :)

Do sprzedania:

Opublikowano

Faktycznie e90 była tak zrobiona że bez względu na porę , bez względu na korki zawszę ją widziałem :) .

E92 zapowiada się tak samo :) chrom wokół szyb zostaw , bo ładnie to wygląda do czarnego samochodu z czarną szybą .

U kogo robiłeś szyby ?

Opublikowano

hehe mam nadzieje ze e92 tez będziesz zauważał :cool2:

Szyby ściemniałem w Nowym Sączu.

Opublikowano
Dla mnie do M-paka tylko czarna nera.

¿Te gusta conducir?

Freude am Fahren

Opublikowano
Dakota Beige: jasna podłoga, jasny sufit, jasny dół deski i wszystkie plastiki oraz bagażnik i fotele beżowe (taki kolor biszkoptowy). Ogólnie najbardziej wymagający zestaw jeżeli chodzi o dbanie o czystośc.

A ja mam taki zestaw :P

To fakt, ale jak się regularnie dba o czystość to nie ma tragedii, oczywiście używając dobrych środków ( tylko nie kosmetyków Bmw, bo to kupa niestety :) )

Klagosz koniecznie shadowline na zewnątrz, troszke brakuje foteli sportowych, no ale przynamniej masz bardzo wygodną jazde :)

Potrzebujesz porad car detailingu,kosmetyków - pisz na PW :)
Opublikowano

E taki stary znowu nie jestem :mrgreen: w marcu kończe 26 lat :norty:

Poprostu mam porównanie przez dłuższe testowanie jednych i drugich.

Trasa - zwykłe

Kręte drogi - sportowe

Krótkie odcinki/Częste wychodzenie - zwykłe

Weekendowe przejażdżki - sportowe

Dla mnie wynik 1:1

Opublikowano
Sportowe fotele w e9x mają jeden duży plus - pompowane boczki, piękna sprawa jak się jeżdzi po zakrętach :)
Potrzebujesz porad car detailingu,kosmetyków - pisz na PW :)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.