Skocz do zawartości

chyba cos za mocno mi grzeje climatronic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

thefi zgadzam sie z Toba, zdążyłem to zaobserwowac. Chodzi mi o to ze na początku wialo pozniej przestalo, silnik byl nagrzany a wiatru brak. Wracając z pracy do domu już było ok z dmuchawa ale za to podswietlenie na radiu zdechło. Teraz jeździłem z dziewczyna na zakupy to wszystko było w normie... Nie wiem co o tym myślec?! Wilgoc? Mróz? nic innego nie przychodzi mi do głowy ; ] Jeśli coś komus świta w tym kierunku bede wdzięczny za każda podpowiedz.

Dzieki i pozdrawiam ; )

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

U mnie temperatura ustawiona na klimatroniku jest taka sama jak we wnętrzu, a kratke środkową mam przestawioną na max ciepło.

Czujnik zew. temperatury czasem wariuje, ale klimatronik chodzi poprawnie.

A wie ktoś może gdzie znajduję się ten czujnik co wykrywa zanieczyszczenie powietrza?

Bo jak przełączne na obieg automatyczny to za często i moim zdaniem bez powodów obieg przełącza się na zamknięty.

Lubie tą funkcje, zwłaszcza jak jadę po mieście za autobusem czy coś, wtedy nie musze wąchać spalin, ale jak obieg za często się zamyka to znowu szyby parują :roll:

Opublikowano (edytowane)

A wie ktoś może gdzie znajduję się ten czujnik co wykrywa zanieczyszczenie powietrza?

kolego u mnie przytwierdzony jest ten czujnik do obudowy chłodnicy, bodajże z lewej strony patrząc na silnik, takie niewielkie czarne pudełeczko do którego wchodzą przewody

EDIT: jednak mała poprawka czujnik znajduje Się z prawej strony

Edytowane przez bonzo320i
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dzięki wielkie, jutro go poszukam i obadam co może być z nim nie tak :wink: