Skocz do zawartości

BMW E36 COUPE Mokre Wygluszenie Pod Maska...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem mianowicie chodzi mi o mokry material pod maska (wyciszeni-wygluszenie) i nie wiem jakim cudem mi zacieka hmm jakies pomysly......

aha material ten jest miejscami odklejony

Opublikowano
Napewno przecieka ci na przewodzie doprowadzającym płyn do spryskiwaczy
Octavia 1,9TDI 110KM 2002r kombi max opcja L&K sprzedam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak kolega wyżej napisał dziurawe wężyki spryskiwaczy.
Po czterdziestce człowiek ma, trochę z osła, trochę z lwa.
Opublikowano
Podnieś maske ściągnij to wygłuszenie i popros kogos zeby załaczył spryskiwacz i zobaczys gdzie leci
Octavia 1,9TDI 110KM 2002r kombi max opcja L&K sprzedam
Opublikowano

Sprawdź dyszki spryskiwaczy czy nie są luźne - może między maską a dyszką jest luz i tamtędy cieknie?

Pozdrawiam,

Prawdziwy facet ma wał a nie przeguby :P

Gdyby bóg kochał przedni napęd, to chodzilibyśmy na rękach i jedli dupami :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
kolego, napisz w ktorym miejscu jest mokre, moze uszczelka przy masce odstaje albo jest dziurawa

pzdr

yaz

Opublikowano
wszystko jest mokre mysle wiec ze gdzies od gory zacieka hmm aaa i zauwazylem ze przy kratce gdzie woda scieka uszczelka puscila ale czy to ma cos wspolnego hmm przeciez sie nie przeleje z tego woda
Opublikowano

między wężykiem a dyszami są jeszcze zaworki zwrotne w nich lubi pękać gumka - tak to już z gumkami bywa :norty: i przez otworek z boku ucieka płyn do spryskiwacza - zazwyczaj ulega uszkodzeniu jak dysze są zatkane/zamarznie w nich woda

leją potem bokiem - koszt 15 zł w ASO

znalazłem gdzieś czyjeś zdjęcie i wygląda to tak http://img41.imageshack.us/img41/8295/dsc01792p.jpg

kultura jazdy na miare gwiazdy ;)
Opublikowano
wszystko jest mokre mysle wiec ze gdzies od gory zacieka hmm aaa i zauwazylem ze przy kratce gdzie woda scieka uszczelka puscila ale czy to ma cos wspolnego hmm przeciez sie nie przeleje z tego woda

To może być problem - po to są uszczelki, żeby uszczelniać :)

Technolo - chyba nie doczytałeś dokładnie pytania: kolega napisał, że nawet jak ma pusty zbiorniczek a jak pada deszcz to podcieka mu woda, więc nie sądzę żeby problemem był zaworek zwrotny.

Pozdrawiam,

Prawdziwy facet ma wał a nie przeguby :P

Gdyby bóg kochał przedni napęd, to chodzilibyśmy na rękach i jedli dupami :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.