Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
yoshimura 01 a masz może filmik z nowym kołem jaki ma luz bo w serwisie powiedzieli mi że nawet nowe ma gdzieś koło 0,5 cm luzu moje miało ale gdzieś koło 7 cm a kupiłem używke i ma lekki luz tak koło 0,8 cm max więc myśle że będzie dobre zobaczymy jutro będę składał zobacze czy będzie efekt mojej pracy . Ale powiem wam panowie że jest bardzo ciężko wyciągnąć skrzynie
Opublikowano
no to widzę że luz jest mały bo mały ale jest czyli dobrze kupiłem te koło ja myślałem że to nie ma mieć nic luzu ale dobrze powiedzieli że lekki musi być dzięki za info pozdrawiam
Opublikowano
jak już zaczyna szarpać to już jest nie dobrze bo to nie jest sprzęgło tylko koło dwu masowe ma już duży luz i go szarpie ale jak rozbierzesz to będziesz wiedział sprzęgło to by się ślizgało a nie stukało więc albo dwu mas albo łożysko oporowe koszt tarczy + docisk + łożysko oporowe 581 zł wiem bo dzisiaj zamawiałem mi padło koło i sprzęgło więc po płynę troszkę oczywiście części luk tak jak orginał BMW

...powiedz mi jeśli możesz gdzie to zamówiłeś,że takie przyzwoite ceny?Możesz na priva...

Opublikowano
ja mieszkam w miliczu woj. dolnośląskie więc tam kupiłem ale to jest bez koła dwu masowego koło nowe kosztuje 1.900 zł a w necie jest nawet taniej
Opublikowano

...aaa...ale ty masz przed liftem czyli 136KM...do 150KM to chyba będzie trochę drożej.

Dobrze myślę?

Po mimo tego to i tak chyba nie zła cena,przynajmniej z tego co się orientowałem.

Opublikowano
ja mam 136 czyli przed liftem mam 2000 rok no to jeszcze koło bedzie droższe takie jest życie pozdrowienia i sprawdz to sobie jak najszybciej bo możesz sobie narobić większych szkód