Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Co o tym myślicie?? Jest tyle tematów do omówienia , jakieś aukcje do obgadania nie warte zakładania tematu na forum.Własnie na czacie można by o tym wszystkim porozmawiać. Fajny byłby właśnie taki wekendowy czat :)
Opublikowano

oprocz waszego za, to jeszcze admin musi byc "za" :twisted2:

ale tez jestem "za", ew, pozytywnie nastawiony, do pomyslu JELITA

kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano

Czat to fajna sprawa by była.... ale....

Forum BMW gromadzi informacje, ma archiwum... jednym słowem jesto duża baza wiedzy.

Pisząc na czacie, nie tworzymy tej bazy, komuś coś padnie w aucie, na czacie 2 ludzi sobie sprawe wyjaśni, a za tydzień pojawi się następny z tym samym problemem i niestety nie będzie już mógł tego znaleść.

Czat to fajna sprawa do pogadania tak sobie, ale myśle że przez niego, niestety, wiele cennych informacji mogło by pójść w zapomnienie. Wszystko ma plusy i minusy. Swojego czasu prowadziłem stronę z forum, zrobiłem tam czata, i przez niego zapanował chaos.

Po miesiącu bałaganu uzgodniliśmy że z czata korzystamy tylko jak GG padnie, w innym przypadku, piszemy na forum.

W przypadku wykorzystania czatu tylko do tego co napisał JELITO, czat miałby sens, jednak wiem że dużo rzeczy nam przez to może umknąć.

Jeżeli o mnie chodzi, jak zwykle się wyłamię i będę raczej przeciw z w.w przyczyn, aczkolwiek, jak będzie ten czat to też będę wchodził i tam gadał :D.

Opublikowano

dokładnie - zgadzam się w pełni z Kyokushin'em :8) wyobrazmy sobie ,ze rozpocznie się np kolejna dyskusja z cyklu V8 vs V12 i ktos znajdzie wreszcie miażdżący argument , decydujący o wyniku sporu :mrgreen: tego po prostu nie można by przegapić :cool2:

a tak powazniej - forum ma istonie słuzyc jako baza danych i swoiste archwium, czat zamieni je w bezładny , niedokumentowany ciąg wypowiedzi..

• Członkowie klubu
Opublikowano
Jednym z plusow bylby brak cenzury :whistle:

W ten sposób można pogadać na forum Saintmana, czat chyba też tam jest (przynajmniej był).

Mnie osobiście nie jest to potrzebne na tym forum.

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano

Parę dni temu na forum było 61 zalogowanych użytkowników na raz, teraz jest okoł 40 osób. Napewno wśród nic jest wielu waszych kolegów z którymi pogadalibyście sobie o duperelach. Poza tym zmniejszyła by się ilość tematów typu "jak zmienić język na kompie".

Moze by zrobić takiego czata choć by na próbę??

Opublikowano

Ja jestem za :D

Frank zobacz jaka masz fajna liczbe przy postach :mrgreen:

To teraz juz nie mozesz sie wypowiadac :wink: :twisted2:

Pozdrawiam wszystkich chorych na tzw chorobe BMW :)

http://img500.imageshack.us/img500/4504/06102004bmwe34series5m5resize3.jpg

Opublikowano
Na początek można tu poczatować.

http://chat.mklub.net/

Na tym czacie chętnych teżbyło dużo ale zbiegiem czasu zrobiło się pusto.

Chociaż tu jest zdecydowanie więcej forumowiczów to mogło by to wypalić.

No właśnie - przecież jest chat (może nie wprost klubowy/forumowy, ale jest i "wywodzi" on się właśnie z tego forum ...), więc nie rozumiem tej dyskusji ?

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano

Link do tego czata zniknął ze strony saintmana dawno temu. Czyli jeśli link dalej działa i czat jest juz zrobiony apeluje :) o umieszczenie linka do niego na stronie BMW KLUB POLSKA.

Założę się że nikt nie wiedział z nowych userów forum o jego istnieniu, to przecież stara historia.

• Moderatorzy
Opublikowano

Czata na tym forum nie będzie.

1) Istnieje już czat na forum Saintmana. Nie ma przeszkód żebyście o duperelach tam sobie rozmawiali.

Na początek można tu poczatować.

http://chat.mklub.net/

2) Założeniem tego forum było stworzenie swoistej bazy danych z informacjami które mogą pomóc innym użytkownikom BMW. Działy takie jak "Galerie & Styling", "Wokól BMW" są dodatkiem. Dodatków więcej póki co nie planuję robić. I tak mam za dużo roboty na forum.

Forum BMW gromadzi informacje, ma archiwum... jednym słowem jesto duża baza wiedzy.[...]
forum ma istonie słuzyc jako baza danych i swoiste archwium, czat zamieni je w bezładny , niedokumentowany ciąg wypowiedzi..

3)

Czat jest dobrym pomyslem. Jednym z plusow bylby brak cenzury
Brak cenzury można załatwić inaczej - poszukać forum na którym nikt tego nie pilnuje. :twisted: Na tym forum są osoby które cenią sobie tą swoistą "cenzurę".

4)

Link do tego czata zniknął ze strony saintmana dawno temu. Czyli jeśli link dalej działa i czat jest juz zrobiony apeluje o umieszczenie linka do niego na stronie BMW KLUB POLSKA.

Założę się że nikt nie wiedział z nowych userów forum o jego istnieniu, to przecież stara historia.

Link do forum Saintmana nie pojawi się tutaj. Niestety zniknął ponieważ nie będziemy reklamować forum na którym bluzga się na okrągło, a do tego wiesza psy na BMW Klub Polska i członkach Zarządu z moją skromną :wink: osobą na czele.

Niniejszym uważam temat za zamknięty. Być może kiedyś do niego wrócimy, ale nie spodziewałbym się tego w najbliższym czasie.

Pozdrawiam

Admin

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.