Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Rozumiem, że chcesz zmatowić ten element bo się błyszczy ? Jeśli tak to raczej tego nie zrobisz. Trzeba wymienić kierownicę, na allegro znajdziesz za kilka stów kierownicę w dobrym stanie, a wymiana jest banalna ;). Widziałem na allegro jakieś tam pasty, ale nie dawały fajnego efektu. Ponad to kierownice w bmw mają fakturę, nie są typowo gładkie więc zaraz bedzie sie odróżniała (chyba M-pakiet kiera jest gładka, ale nie wiem czy coś da rade z nia)... Moim zdaniem tylko wymiana. Mają kiery nawet w ASO jeszcze do tego modelu, wiec mozna kupić nówkę jeśli komuś zależy ;)
Radość sprawia, że serce przyśpiesza
  • 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zapach skóry przechodzi na ubranie tylko w jednym przypadku - kiedy Conditioner czyli środek konserwujący nie wchłonie się całkowicie. W cieplejsze dni to sprawa 2-4 godzin. W wilgotne i zimne dni skóra znacznie wolniej wchłania kosmetyk, dlatego jeżeli nie chcesz aby ubrania pachniały skórą, to wyczyść auto np. w weekend i nie używaj kilka dni. Wtedy środek się wchłonie i po kłopocie :D

Faktycznie, robiłem to w bardzo zimny dzień. Powtórzę zabieg wkrótce, w ciepły dzień. Zobaczymy :D

Zrobiłem w ciepły dzień i wyszło naprawdę super. Fotele wyglądają jak nowe, pozostały zapach jest przyjemny. Nic nie przechodzi na odzież. Polecam.

Opublikowano
Wymień twój fotel na tekstylny,wtedy będziesz miał się czym martwić. Przerabiałem już różne auta łącznie z tzw. TIRami i stwierdzam że BMW ma tapicerkę do d..y.
Opublikowano
Mam dokładnie te same wrażenia po czyszczeniu w naprawdę upalny dzień.
Radość sprawia, że serce przyśpiesza
  • 4 miesiące temu...