Skocz do zawartości

Cyrk zaczyna sie na nowo ! Marcinkiewicz zapowiada wojne !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak donosza niektore żródła , Marcinkiewicz zaraz po utworzeniu rzadu zamierza zabrac sie za samochody z importu. Twierdzi , ze ustawy sa juz przygotowane i tylko utworzenie rzadu powstrzymuje je przed wprowadzeniem w zycie. Oczywiscie szuka pieniedzy na bzdurny program gospodarczy. To my , a raczej nasze portfele i haracz ze sprowadzonych samochodow maja mu zapewnic ,,sukces,, . Teraz juz nic im nie stanie na drodze ! Maja przed soba 4 lata i nie beda sie szczypać ( jak zapewnia ) No i zaczyna sie cyrk na nowo !
Opublikowano
a co za roznica , nawet jakby rzadzila PO to byloby to samo , mnie tam to nie obchodzi niech sobie robia akcyze, najwazniejsze zeby nie bylo juz komuchow :8)
"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art" - Chris Bangle
Opublikowano
niech robia sobie akcyzy i inne glupoty bo i tak my jako obywatele nic do tego nie mamy tylko zeby bylo to zgodne z prawami w uni i zebysmy my wszyscy nie placili za ich bzdurne zarzadzenia

PAL GUME NIE DUSZE

BMW KLUB SZCZECIN

Opublikowano
Spokojnie, pozyjemy, zobaczymy. Na razie Marcinkiewicz jeszcze nie sformowal rzadu. Na pewno jakies obciazenia zwiazane z samochodami chlopaki beda usilowali nam dolozyc, ale nie za bardzo moga roznicowac samochody swiezo sprowadzone z UE od tych, ktore juz u nas od paru lat jezdza. Z drugiej strony przywalenie podatku ekologicznego, ktory najbardziej uderzy w posiadaczy Polonezow i Fiatow 125p jest mocno antysocjalne i raczej nie po mysli PiS-u. A jak ostatecznie bedzie, to juz kiedys powiedzial Nikodem Dyzma: 'Rzad zrobil co chcial, a jak bedzie - zobaczymy' ;).

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano

Od tego to Ci złodzieje się nigdy nie odstosunkują bo tylko w tym temacie jeszcze mogą coś ukraść.

Wszystko sprzedali, a ludzie jeździć, ogrzewać się, oglądać TV muszą.

Jedyna ka$a która w tym kraju jeszcze została znajduje się w energii (prąd już sprzedali komuś, więc tego nie mamy), ale podatki na paliwa, jak najbardziej. Pamiętam że był gdzieś jakiś przepis unijny, gdzieś o tym czytałem, że cena gazu nie może przekroczyć ceny benzyny, bo to eko paliwo... Tymczasem, ja wczoraj widziałem stację na której cena gazu, przekraczała o 3 grosze na litrze, połowę ceny benzyny.

Opublikowano
Z drugiej strony przywalenie podatku ekologicznego, ktory najbardziej uderzy w posiadaczy Polonezow i Fiatow 125p jest mocno antysocjalne i raczej nie po mysli PiS-u

no własnie jak dla mnie to jest bzdura zeby starsze samochody obłozyc wyzsza akcyza ,a samochody nowe nizsza

jak zawsze biedny bo dupie dostanie ,a i tak nikogo sie nie zmusi do kupna nowego samochodu ,

a pozatym ten podatek ja kolega powiedzial jest antysocjalny ,i antyliberalny bo wprowadza utrudnienia w handlu i nie ma swobody wyboru wiec powinno upaść

poztym czy sie kupuje nowe czy sprowadza uzywan i tak i tak powstana miejsac pracy

Opublikowano
Oby tylko nie wprowadzili rejestracji uzaleznionej od pojemnosci silnika. Wtedy w niejednym przypadku cena przekroczy wartosc auta :mad2:
Opublikowano
bo co tutaj duz ukrywac samochod jest znowu towarem luksusowym i niedlugo bedzie na niego stac tylko najbogatszych bo jak juz sobie kupisz wymarzone auto to bedziesz musial miec drugie tyle na jego rejstracje a pozniej zaplacisz 10zl za litr paliwa i bedziesz odpalal auto raz na miesiac zeby zrobic rundke po miescie

PAL GUME NIE DUSZE

BMW KLUB SZCZECIN

Opublikowano
bo co tutaj duz ukrywac samochod jest znowu towarem luksusowym i niedlugo bedzie na niego stac tylko najbogatszych bo jak juz sobie kupisz wymarzone auto to bedziesz musial miec drugie tyle na jego rejstracje a pozniej zaplacisz 10zl za litr paliwa i bedziesz odpalal auto raz na miesiac zeby zrobic rundke po miescie
tudziez żeby się do kościoła przejechać.Paranoja!Utrudnianie życia normalnym obywatelom-to jest cel polityków.

Poziom poczucia humoru jest wprost proporcjonalny do Twojego IQ.

http://img407.imageshack.us/img407/5961/roxbury9je.gif

Opublikowano
Chłopaki jak coś wprowadzą nie do przełknięcia to znów zaczną sie przeszczepy i tyle będą z tego mieli że już nic im do budżetu nie będzie wpływać.
www.klinika-bmw.pl
Opublikowano
Chłopaki jak coś wprowadzą nie do przełknięcia to znów zaczną sie przeszczepy i tyle będą z tego mieli że już nic im do budżetu nie będzie wpływać.

I tu się zgodzę w 100%. Uczciwi będą mieli problemy. Ja leje na niego.

Następnym pomysłem będzie obowiązkowa msza codziennie o 12. W końcu to stary ZCHNowiec.

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano
W końcu to stary ZCHNowiec.

ZCHN to nic chlubnego (w moim mniemaniu) w jego przeszłości, ale poniekąd świadczy o jego światopoglądzie i sposobie uprawiania polityki..

A swoją drogą jak blisko z ZCHN i LPR do PiSu..

Pozdrawiam

Pułkownik Zuber