Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja też muszę zakupić jedną, tylko wybrać się po to coś nie mogę, niby drobiaz a denerwuje, tak samo posiali mi gdzieś osłonę wtyczki obd, do tego moduł/sterownik od wycieraczki tylnej padł. hmm...może wiecie gdzie w stolicy je najszybciej dostanę, nie korzystam z usług i sklepów ASO więc nie wiem kto ma najlepiej wyposażony i jak to wygląda z dostępnością, zamawia się czy takie perdołki mogę być od ręki? Pzdr.
  • 2 lata później...
Opublikowano

Witam

Poszukuje tego plastiku czy ktoś może ma na sprzedaz albo gdzie przez neta mogę go kupić bo nie mogę nigdzie znaleźć

Opublikowano
Panowie a ja się tak zapytam po co Wam ten plastik? bo ja jak ostatnio kupowałem wycieraczki to mi ten plastik nie chciał wejść z powrotem i go wyrzuciłem .Wycieraczki normalnie chodzą nic mi nie skacze i nie spadają , to chyba za bardzo ten plastik nie jest potrzebny. Może to jakaś zaślepka tylko hmm
Opublikowano
Dla mnie po prostu ładniej to wygląda i taka pewnie jego główna funkcja:)
http://e-podpis.net.hostingasp.pl/bmw/BMW_podpis_numer%20_small.jpg
Opublikowano
Panowie a ja się tak zapytam po co Wam ten plastik? bo ja jak ostatnio kupowałem wycieraczki to mi ten plastik nie chciał wejść z powrotem i go wyrzuciłem .Wycieraczki normalnie chodzą nic mi nie skacze i nie spadają , to chyba za bardzo ten plastik nie jest potrzebny. Może to jakaś zaślepka tylko hmm

Są ludzie, którzy dbają o wygląd samochodu i tacy którym to lata.

Ja uważam, że z tymi nakładkami wycieraczka wygląda lepiej.

Wystarczy kupić właściwą wycieraczkę i wszystko pasuje.

Pozdrawiam
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja dziś zakupiłem plastik, który nazywa się:

Osłona śruby wycieraczki - nr katalogowy: 61617138990

koszt: 19,00 zł brutto w Auto Fus w Warszawie.

Opublikowano

Też mi odpadła ta osłonka. Kupię w Bawaria Motors a jak będę sprzedawał kiedyś samochód to napiszę, że serwisowałem w ASO ;-)

A tak serio to myślałem, że nawet takie gów...ienko w ASO będzie kosztowało min 50PLN.

Opublikowano
Te plastiki mocowane są na zatrzaski, jeśli nikt nic nie pourywał to nie spadają. Trzeba tylko umiejętnie je demontować przy wymienia wycieraczek.
Opublikowano
Ja właśnie wymieniłem bo poprzedni właściciel chciał przyoszczędzić ten majątek i na sylikon przykleił gdy zatrzask urwał :D
  • 2 lata później...
  • 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

O ile dobrze pamiętam to na opakowaniu od nowych wycieraczek jest to narysowane, przynajmniej na oryginałach.

http://i.imgur.com/dwxgXJC.jpg

3A0jS9b.png
Opublikowano

dzięki wielkie, udało się sciągnąć ;)

tylko nowe wycieraczki są jakieś większe i teraz te osłony nie pasują.. ;/ następnym razem zwrócę uwagę na ich wielkość żeby założyć z osłonką ;)

Opublikowano
dzięki wielkie, udało się sciągnąć ;)

tylko nowe wycieraczki są jakieś większe i teraz te osłony nie pasują.. ;/ następnym razem zwrócę uwagę na ich wielkość żeby założyć z osłonką ;)

Pewnie kupiłeś model uniwersalny z przejściówkami pod różne systemy. Też kiedyś próbowałem, ale nie da rady. Żeby wyglądało ładnie trzeba kupić model dedykowany do tego zaczepu.