Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polacy nie gęsi, i swój język mają. Już od września każdy klient, który zdecyduje się na zakup BMW z systemem iDrive będzie mógł korzystać z niego za pomocą polskiego menu. http://www.autowizja.pl/news.php?extend.11425

Wiem że w naszych E60 można też sobie wgrać menu po polsku, ale nie w ASO. Szkoda że BMW zajeło to aż tyle czasu skoro nasi magicy od elektroniki samochodowej już to dawno robią, ciekawe jak komendy głosowe, czy też będą po naszemu :mrgreen:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Cytat z tego tekstu:

"Każdy kierowca, który włączy funkcję głosowych podpowiedzi nawigacji, usłyszy je również w języku polskim. "

Pytanie czy w E60 też da się zrobić navi z polskim lektorem?

Opublikowano
Cytat z tego tekstu:

"Każdy kierowca, który włączy funkcję głosowych podpowiedzi nawigacji, usłyszy je również w języku polskim. "

Pytanie czy w E60 też da się zrobić navi z polskim lektorem?

Nie chodziło mi o funkcję głosowych podpowiedzi nawigacji, a o komendy głosowe :mrgreen: .

Opublikowano
Jak to nie w ASO!? Mi proponowali w ASO wgranie PL za 800PLN

W którym ASO ci proponowali za 800PLN :shock: bo jeśli to prawda to po co robić u gości z allegro jeśli chcą podobną kasę, a w ASO przynajmniej ma się pewność że jak coś skopią to będą musieli naprawiać w ramach gwarancji :mrgreen: