Skocz do zawartości

Ile kosztuje diagnoza silnika w serwisie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
tak jak w tytule ile może kosztowac w serwisie boscha pelna diagnoza silnika( całego samochodu) + skasowanie błedów jeden jest na pewno os AIR BAG

NAPRAWA STEROWNIKÓW ABS BOSCH-a

Promocja dla klubowiczów 200zł :)

gg 2921736

602 888 262

LUBESLKIE okolice Łukowa

Opublikowano
w ASO w Zielonej Górze wolają 250zł za podłączenie autka do urządzenia diagnostycznego a u mnie w mieście sa chłopaki którzy zajmują się tym i tez mają sprzęt z niemiec,a cenią sobie 80zł za diagnozę usterki....
Opublikowano
Ja w Bosch Service za sprawdzenie calego silnika i osprzetu, airbag itp. oraz wykasowanie bledow o Airbagu i usterkach wystepujacych w silniku zaplacilem 80 zl.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
Barcikowski na Mierzynie jest tani, ale ma tylko laptop z Carsoftem i interfejs - nie w każdym aucie działa. Roto Car na Heyki bierze 80 zł (mały, przenośny diagnoskop BMW). No i prawie autoryzowany BMW w Będargowie - mają najlepszy sprzęt. Wołają ok. 90 zł
Opublikowano
Do Sarny. Ryba bierze 50zl za podpiecie?

nie Marek, z Kobylnicy - z Bosch Service - do Ryby juz bardzo dlugo nie jezdze - on ma wiedze ale jest strasznie nieslowny...juz Kwiatek jest chyba lepszy - ale osobiscie polecam Marka z Kobylnicy.

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano
Chłopaki a w który miejscu jest ten BOSCH SERVICE w Kobylnicy i od której strony zajechać od REAL-a czy od Przemysłowej...Pozdrawiam