Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Chciałbym się zapytać co sądzicie o srebrnym kolorze nadwozia E70. Czy łatwo w przyszłości odsprzedać? Sporo ludzi fascynuje się czarnymi z bananowym środkiem. Wiem z doświadczenia że utrzymanie koloru czarnego w doskonałej formie na dłuższą metę jest kłopotliwe. Chodzi o rysy.

Dlatego co myślicie o srebrnym metaliku z czarnym środkiem?

Dzięki.

Edytowane przez Robert32
Opublikowano
Witam.

Chciałbym się zapytać co sądzicie o srebrnym kolorze nadwozia X70. Czy łatwo w przyszłości odsprzedać? Sporo ludzi fascynuje się czarnymi z bananowym środkiem. Wiem z doświadczenia że utrzymanie koloru czarnego w doskonałej formie na dłuższą metę jest kłopotliwe. Chodzi o rysy.

Dlatego co myślicie o srebrnym metaliku z czarnym środkiem?

Dzięki.

Jeśli już chcesz jasne nadwozie dlaczego nie wybierzesz białego ? Moim zdaniem o wiele ładniejszy od srebrnego ... srebrnych aut jest na ulicach od groma, strasznie oklepany kolor. Środek do jasnego auta czarny ok :cool2:

Opublikowano

Kolego,jak bierzesz auto w m-pakiecie to kolor 354 (srebrny) jest super.

Widać wtedy cały m-pakiet.

Biały niestety to nie metalic,a za metalic biały który występuję w invidualu trzeba zapłacić 14 tys. :duh:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gdy ja szukałem auta na rynku wtórnym to było sporo aut w kolorze srebrnym i szarym i według mnie cieszą się one słabym powodzeniem w porównaniu do aut w kol. czarnym, ja byłem nastawiony na kol. czarny lub biały i wygrał czarny, gdyż białych jest zdecydowanie mniej i co za tym idzie ciężko znaleźć egzemplarz godny uwagi.

Co do koloru biały mi się osobiście bardzo podoba jednak przy odsprzedaży może być pewien problem, ponieważ nie każdy ma taki pogląd jak ja...

Opublikowano
Gdy ja szukałem auta na rynku wtórnym to było sporo aut w kolorze srebrnym i szarym i według mnie cieszą się one słabym powodzeniem w porównaniu do aut w kol. czarnym, ja byłem nastawiony na kol. czarny lub biały i wygrał czarny, gdyż białych jest zdecydowanie mniej i co za tym idzie ciężko znaleźć egzemplarz godny uwagi.

Co do koloru biały mi się osobiście bardzo podoba jednak przy odsprzedaży może być pewien problem, ponieważ nie każdy ma taki pogląd jak ja...

Mi się biały podobał bardziej niż czarny i też pomyślałem że przy odsprzedaży będzie łatwiej czarny sprzedać .... ale następne auto będzie już raczej białe :cool2:

Opublikowano

Jeżeli chcesz to prześle Tobie na priva zdjęcia X5 po lifcie w kolorze srebrnym (354).

Mam auto w m-pakiecie. :cool2: :cool2: :cool2:

Opublikowano
Jeżeli chcesz to prześle Tobie na priva zdjęcia X5 po lifcie w kolorze srebrnym (354).

Mam auto w m-pakiecie. :cool2: :cool2: :cool2:

właśnie o to chodzi, aby auto w kolorze srebrnym wyglądało w miarę konkretnie pasowało by kupić z pakietem aerodynamicznym albo go dołożyć :D

Opublikowano

A nie uważacie że łatwiej sprzedać auto z ładnym kolorem i który nie jest popularny ? ;)

Biały, czarny, szary pasują do E70 ale jest ich masa. Co powiesz na platynowy brąz. Jeżeli chcesz podeślę pare fotek jak wygląda. Niestety mam e70 sprzed liftu i nie w m-pakiecie

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Hej

Ja mam Srebrengo x5 e70 w czarnej skórze na sport pakiecie na 20 kach i powiem Wam niczego mu nie brakuje :) wrecz przeciwnie jak wysaiadam z niego nie patrza na mnie jak na zabójce czy dressa , jak to ma miejsce w czarnych , bez obrazy dla nikogo ale takie ludzie niestety mają zdanie o uzytkowanich czarnych BMW w Polsce to juz nie moja i nasza wina , ale PRL takie wyrobil ....

pozdrawiam

:)

Opublikowano
Hej

Ja mam Srebrengo x5 e70 w czarnej skórze na sport pakiecie na 20 kach i powiem Wam niczego mu nie brakuje :) wrecz przeciwnie jak wysaiadam z niego nie patrza na mnie jak na zabójce czy dressa , jak to ma miejsce w czarnych , bez obrazy dla nikogo ale takie ludzie niestety mają zdanie o uzytkowanich czarnych BMW w Polsce to juz nie moja i nasza wina , ale PRL takie wyrobil ....

pozdrawiam

:)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bez przesady takie czasy były może 10-15 lat temu, w dzisiejszych czasach z takich autek z reguły z kratką schowaną pod przyciemnianymi szybami wysiadają podstarzali "prywatni przedsiębiorcy" jak ktoś się już tutaj określił

hehe

Opublikowano

Witam,

Ja proponuje kolor niebieski/granatowy z palety kolorów dla M-pakietu + jasny środek Ostryga :8)

Mało spotykany kolor, bardzo elegancki :)

http://img827.imageshack.us/img827/3383/newimage1n.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img7.imageshack.us/img7/6804/newimage2t.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Białych fur już się namnożyło sporo (bez obrazy dla ich właścicieli).

http://img683.imageshack.us/img683/3659/bmwx5e70lci1.jpg
Opublikowano
Deep Sea Blue z M-pakietem na żywo wygląda idealnie.

www.bmw-uzywane.com

http://img115.imageshack.us/img115/7632/88263882bl9cn0.jpg

M3 3.0 E36 '95 Turbo - okolice 500 KM