Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja tez jestem w trakcie zakupu touringa i wszyscy mnie sie pytaja czy rodzina mi sie powieksza :shock: Czy waszym zdaniem tylko dlatego sie kupuje E91 ? Jakbyscie porownali E90 z E91 z wygladu,praktycznosci itp. Sa jakies roznice w osiagach,spalaniu itp. ?
Opublikowano
dzieki za info ale jak ogladam auta na allegro to tez sa e 90 w kombi a w dowodzie mam napisane 390L a to co znaczy???? podobno sa ukryte funkcje ???Jak je właczyc??
Opublikowano
dzieki za info ale jak ogladam auta na allegro to tez sa e 90 w kombi a w dowodzie mam napisane 390L a to co znaczy???? podobno sa ukryte funkcje ???Jak je właczyc??

Nie wiem co Ty tam u siebie masz w dowodzie, ale na allegro są tacy znawcy i handlarze, że uważają touringa jako e90 kombi :mad2: coś takiego nie istnieje. Albo jest to sedan e90 albo kombi e91, nie ma kombi e90 ani sedana e91 :nienie:

achaa i jakie niby ukryte funkcje bo coś rozkodować Twojego pytania nie potrafie? :wink:

Opublikowano

Dokładnie, chodzi o ukryte menu, do którego dostęp uzyskuje się poprzez równoczesne wciśnięcie hamulca, gazu na 2/3 (na luzie - żeby nie wystartować), uruchomienie tylnej wycieraczki (w e90 kombi :-)) albo składania lusterek bocznych w e90 niekombi... Potem trzeba jeszcze puknąć głową w zagłówek z tyłu żeby uruchomić pasy bezwładnościowe na tylnej kanapie. Powinna się samoczynnie otworzyć maska - pod nią po prawej stronie mamy zaworek spustowy chłodnicy na dole - jego nie ruszamy... :-) Za to szukamy srebrnej rurki z czarną zakrętką - to zawór do klimy. Przykładamy do niego prawą dziurkę od nosa (nie lewą bo rozsadzi) i sztachamy się... i sztachamy... i robimy się coraz głupsi... aż w końcu dobijamy poziomem do handlarzy z Allegro... i jak się dalej sztachniemy to może resztki naiwności i głupoty sobie wybijemy z głów i zaczniemy...

CZYTAĆ i SZUKAĆ!

P.S. Ile jeszcze takich debilnych postów będzie?

Opublikowano
Dokładnie, chodzi o ukryte menu, do którego dostęp uzyskuje się poprzez równoczesne wciśnięcie hamulca, gazu na 2/3 (na luzie - żeby nie wystartować), uruchomienie tylnej wycieraczki (w e90 kombi :-)) albo składania lusterek bocznych w e90 niekombi... Potem trzeba jeszcze puknąć głową w zagłówek z tyłu żeby uruchomić pasy bezwładnościowe na tylnej kanapie. Powinna się samoczynnie otworzyć maska - pod nią po prawej stronie mamy zaworek spustowy chłodnicy na dole - jego nie ruszamy... :-) Za to szukamy srebrnej rurki z czarną zakrętką - to zawór do klimy. Przykładamy do niego prawą dziurkę od nosa (nie lewą bo rozsadzi) i sztachamy się... i sztachamy... i robimy się coraz głupsi... aż w końcu dobijamy poziomem do handlarzy z Allegro... i jak się dalej sztachniemy to może resztki naiwności i głupoty sobie wybijemy z głów i zaczniemy...

CZYTAĆ i SZUKAĆ!

P.S. Ile jeszcze takich debilnych postów będzie?

LOL :lol: :lol:

A ja myślałem, że L znaczy LONG :D wersja przedłużana jak w Audi ;) a tu jednak nie ;( :cry: hehe.

A tak na serio oznaczenie L oznacza model nadwozia - Limousine.

Ale z tym ukrytym menu... skasujcie te posty, bo wstyd na sali :mrgreen:

Pzdr.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ZAMYKAM

pozdrawiam

Paweł

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.