Skocz do zawartości

Czy ktoś z forum ma F25??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja właśnie czekam na X3 20d Vermillion Red dla swojej żonki. Powinno przypłynąć za miesiąc. Jak jeździła demo to była zachwycona. Autko do jakiś 70km/h jest wręcz rakieta, a potem trochę gorzej, ale bardzo przyzwoicie. Dla kobiety, która nie przekracza 120km/h jest idealne.
  • 5 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Stuki w zawieszeniu to jest wada niemowlęca niedopracowana przekładnia kierownicza ona ma luzy.Ja byłem w bmw Bawaria w Katowicach i wymienili na nową ale przy wyjeżdzie dalej tukła co jaśnie mądry szef serwisu tłumaczył mi że wszystko jest super. Pojechałem z tym jednak do Mikołowa, Pan obejrzał i stwierdził że przekłądnia do wymiany ale zalecił aby poczekać na nową po zmianach. Czekałęm 1,5 miesiąca i jest ok .Czy w Bawari niemożna powiedzieć prawdy kierownik serwisu musi robić z siebie błazna.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Stuki w zawieszeniu to jest wada niemowlęca niedopracowana przekładnia kierownicza ona ma luzy.Ja byłem w bmw Bawaria w Katowicach i wymienili na nową ale przy wyjeżdzie dalej tukła co jaśnie mądry szef serwisu tłumaczył mi że wszystko jest super. Pojechałem z tym jednak do Mikołowa, Pan obejrzał i stwierdził że przekłądnia do wymiany ale zalecił aby poczekać na nową po zmianach. Czekałęm 1,5 miesiąca i jest ok .Czy w Bawari niemożna powiedzieć prawdy kierownik serwisu musi robić z siebie błazna.

Drogi Jurku5111,

chyba zły wątek wybrałeś, powinieneś pisać o przekładni tu: Wady, błędy i usterki modelu (choroby wieku dziecięcego) http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=131&t=143517&start=270?

Będziesz Miał Wydatki

http://www.motostat.pl/user_images/40716/icon1.png

BavarianVIN: WODZIKZ68FST