Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie chodzi o mentalnosc ale mialem 525d i sprzedalem ja przy 290 000km i jakies takie bzdety wychodzily dlatego pytam:) nigdy nie bylem przyzwyczajony do takich przebiegów ,ale niestety budzet nie pozwala na nic wiecej:/
  • Moderatorzy
Opublikowano

Kolego DRAY bardzo ładne auto :cool2: Podobają mi się twoje felgi co to za model i jaki rozmiar-naprawde ładne,jakie gumy naciągnąłeś?

Nie chodzi o mentalnosc ale mialem 525d i sprzedalem ja przy 290 000km i jakies takie bzdety wychodzily dlatego pytam:)

Żeby to było prawdziwe 290.Normą u handlarzy podczas sprzedarzy auta mają 180 tyś-do lat10,230/250-powyżej 10.Dziwie się że ludzie się na to nabierają to są przebiegi dla "naiwnych",a jak trafi się rodzynek z małym przebiegiem to i tak się nie wierzy(podrabiane ksioążki serw.i inne dok to norma)Wolał bym kupic auto z prawdziwym 450 niż z cofanym 180/200-tak jak kolega wyżej zauważył.Na zadane pytanie sprzedającemu jaki naprawde przebieg zawsze pada odpowiedź "No przecież widzisz pan","Ja nic nie cofałem auto igła"

ec2Wze6.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
540i jest kuszące, ale trochę się obawiam że to V8 i koszty utrzymania są pewnie sporo większe niż w mniejszych silnikach... w tym temacie już sporo się dowiedział i auto które przedstawił DRAY bardzo mi się podoba lecz o v8 zawsze marzyłem, mimo to rozum podpowiada coś mniejszego odrobinę, teraz jednak rozważam różne opcje... mógłby mi ktoś napisać w porównaniu obu aut na jakich częściach jest największa różnica cenowa?