Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze wiele oznaczac... :duh: ,ale napewno nic dobrego

To jest informacja dla Ciebie ze cos jest nie tak :nienie:

Np.masz mało paliwa,lub plynu do spryskiwaczy,lub przepalona zarówke-aby dokladnie sie dowiedziec musisz wejsc w menu kompa i sprawdzic czy masz jakies usterki lub cos w tym stylu,za kazdym razem gdy cos sie dzieje niedobrego bedziesz mial tez znaczek :8)

pozdro

icon4.png
Opublikowano

020 to licznik dzienny kilometrów ,który mozemy kasowac kiedy chcemy-tak jak w kazdym aucie :lol:

Sorki ale pewnie jeszcze nie posiadasz pewnie BM-ki...Czas to zmienic :D

:cool2: :cool2: :cool2:

icon4.png
Opublikowano

kontrolki sa od wszystkiego :lol: ,lecz troche wyzej sie zaswiecaja na chwile tylko i potem masz info w postaci tego trójkąta z wykrzyknikiem :!:

pozdro

icon4.png
Opublikowano
wlasnie w sobote zakupilem te autko z ogloszenia :norty: jeszcze go nie mam w posiadaniu,ale juz wkrotce :P Teraz dojrzalem ten wykrzyknik i troche mnie to zaniepokoilo :( czy moze to oznaczac i powazniejsze usterki ? czy za kazdym razem gdy auto jest na rezerwie to sie swieci ? bo paliwa faktycznie duzo ni bylo
Opublikowano
te wykrzyknik to noc takiego jakis maly blad tak jak kolega wyzej napisal albo malo plynu do spryskiwaczy albo paliwa malo albo podczas jazdy masz nie zapiete pasy itp...
Opublikowano

może to oznaczać totalną drobnostkę (żarówka, płyn do spryskiwaczy), czy również coś większego - nie wiem

nic jeszcze takiego (większa awaria) u mnie nie miało miejsca

ale np próba ruszenia z zaciągniętym ręcznym skutkuje sygnalizacją na tym wyższym, większym wyświetlaczu, więc może to detal/e

najlepiej odpalić, przyciskiem na dźwigni kierunkowskazów/długich wybrać "check" i wszystko będzie jasne

Opublikowano

No dokładnie,stawiam na brak paliwa ;)

Przewaznie jest tak ze auto na sprzedaz ma rezerwe paliwa-w moim przypaku tez tak było-jak zalałem to znikneło z wyswietlacza to ostrzezenie :mrgreen:

no ale Check wyjaśni sprawe :duh:

pozdro

icon4.png
Opublikowano
Bedzie napisane co jest nie tak i do tego bedzie tez obrazek jesli masz navi-to na głównym ekranie wszystko sie wyswietli :)
icon4.png
Opublikowano
Kolego a sprawdzales te auto? Jak na 2006rok to moim zdaniem maly przebieg ma!

Pozdrawiam

tu raczej tak nie cofaja przebiegow jak w Polsce,pozatym sprawdzalem ostatni przeglad w BMW jaki byl robiony,no i na umowie kupna mam zagwarantowane km,gdyby bylo cos krecone moge nawet zwrocic auto,no i stan wnetrza potwierdza maly przebieg :norty:

• 3 lata później...
Opublikowano
Witam. Mam podobny problem kolo przebiegu pojawił sie trójkat gdy wchodze w opcje check pokazuje mi sie ikonka żarówki dodam jeszcze ze nie działa swiatło cofania czy to może być przyczyna pojawienia sie tego trojkąta ?
Opublikowano
Trójkąt przy przebiegu oznacza błąd, jakikolwiek i oznacza że coś jest nie tak.Może oznaczać poważny błąd jak i całkiem niegroźny.
Opublikowano
Witam. Mam podobny problem kolo przebiegu pojawił sie trójkat gdy wchodze w opcje check pokazuje mi sie ikonka żarówki dodam jeszcze ze nie działa swiatło cofania czy to może być przyczyna pojawienia sie tego trojkąta ?

Tak, to może być przyczyna.

Po włączeniu silnika wejdź w menu (przewijacz w górę/dół na dźwigni kierunkowskazów) i jak dojedziesz do opcji "CHECK" to przyciśnij przycisk. Wtedy zobaczysz co jest przyczyną.

Opublikowano

Tak, to może być przyczyna.

Po włączeniu silnika wejdź w menu (przewijacz w górę/dół na dźwigni kierunkowskazów) i jak dojedziesz do opcji "CHECK" to przyciśnij przycisk. Wtedy zobaczysz co jest przyczyną.

No wlasnie jak tam wchodze wyswietla mi sie ikonka zarowki!

Opublikowano

To masz przyczynę tego wskażnika .

Ciesz się jeśli to zarówka lub brak płynu do sprysków lub kontrolka braku paliwa .

Wiele szumu o nić !!!!!!!!!!!!

Czasem padnie silnik lub wtryski a tej kontrolki nie wyświetla - takie to mądre auto :mad2:

Domek nad najczystszym jeziorem na Mazurach - Wakacje - Święta - Ferie - Weekendy - Sylwester -http://domkinarty.spanie.pl/