Skocz do zawartości

330i płyta ochronna pod samochodem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja zamówiłem poprzez czescidobmw.pl, koszt 15zł, tak sobie teraz czytam maila z zamówieniem i... nr części 51718197932, wg realoem występuje jednak w każdej wersji e46 poza compactem:

http://www.realoem.com/bmw/partxref.do?part=51718197932

Pewnie dlatego mi się nie przegrzewa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Czyli po liftingu zaoszczędzili :duh:

Opublikowano

Dokładnie, cześć występuje do 02/2001

17 Pokrywa 1 02/2001 51718197932

A nie było tak że wcześniej nie było tych aluminiowych płyt tylko taka konstrukcja z rur ?

Opublikowano

Oslona do 330xi jest pelna....bez żadnych klapek i otworów.

A jak wymienić olej? Odessać. Ja mam hopla na punkcie fabrycznych ustawień wkrętów;) i nic nie ruszam.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dokładnie, cześć występuje do 02/2001

17 Pokrywa 1 02/2001 51718197932

A nie było tak że wcześniej nie było tych aluminiowych płyt tylko taka konstrukcja z rur ?

To czy jest płyta czy rury zależy od belki pod silnikiem i rodzaju nadwozia/silnika. W 330Ci zawsze była płyta.

Opublikowano
moje e46 jest z 28.02.2011 mam osłonę metalową taką jak na zdjęciu. Miałem tą małą osłonkę plastikową ale niestety zgubiłem w czasie pierwszej zimy jaką przeżyła moja bemka w Polsce. BMW strasznie niskie, w koleinach ciągle szorowałem przodem po śniegu i wyrwało

Pozdrawiam,

Maciek

Sprzedaje swoją perełkę, jak ktoś zainteresowany to pw.

Opublikowano
moje e46 jest z 28.02.2011 mam osłonę metalową taką jak na zdjęciu. Miałem tą małą osłonkę plastikową ale niestety zgubiłem w czasie pierwszej zimy jaką przeżyła moja bemka w Polsce. BMW strasznie niskie, w koleinach ciągle szorowałem przodem po śniegu i wyrwało

No to dosyć młode masz autko :P

Opublikowano
A druga sprawa, że rozmawiamy tu o 330i. Jak to jest w 320d, to każdy wie, a ten co nie wie, to go tu i tak nie obchodzi.