Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 192
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A kiedy wysłałeś kasę? Może Mattiss jest zawalony inną robotą? Cierpliwości.... Nikt nie zamierza Cię skubnąć na kilkanaście złotych :mrgreen:

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
A kiedy wysłałeś kasę? Może Mattiss jest zawalony inną robotą? Cierpliwości.... Nikt nie zamierza Cię skubnąć na kilkanaście złotych :mrgreen:

OK. Nikogo nie posądzam na skok na 13PLN :)), a dotacja wysłana 20 września br, po prostu przypominam się w sprawie wysyłki. Pozdr

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Oooo.... To sie Mattissowi troche zeszlo :oops:

pozdrawiam

Paweł

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Mattiss chyba dalej dłubie, bo za 10 dni mijają 2 miesiące jak czekam na nalepki klubowe, koledzy jak ktoś ma możliwość to wyciągnijcie Mattissa z pod samochodu na chwile aby wysłał nalepki, do 100 tysięcy beczek kiszonej kapusty!@#$%^.
  • 4 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tak, aktualne.

pozdrawiam

Paweł

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Chyba sa, napisz do mattissa.

pozdrawiam

Paweł

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Czy ktoś wie kto odpowiada teraz za te naklejki klubowe? Czy po prostu przelałem 5zeta w powietrze? Pisałem do kilku osób zero odpowiedzi..kasa wysłana 4 tygodnie temu..
  • 5 tygodni później...
  • Moderatorzy
Opublikowano
Witam, wplaty za naklejki sa sprawdzane i raz w tygodniu wysylam informacje do mattisa ktory wysyla naklejki, podkladki do tablic nadal sa dostepne
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
A spotkła Was kiedyś taka sytuacja, że zawozicie auto na warsztat - jest wasza ramka, a odbieracie i jest ramka warsztatu z reklamą? Ja już 2 razy tak miałem i niestety musiała być awantura,
Opublikowano
Czasami nie pytają oszołomy ale ja zawsze robię awanturę jak trzeba i mam z powrotem :mrgreen: :mrgreen:
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
A spotkła Was kiedyś taka sytuacja, że zawozicie auto na warsztat - jest wasza ramka, a odbieracie i jest ramka warsztatu z reklamą? Ja już 2 razy tak miałem i niestety musiała być awantura,

Nie raz miałem taką sytuację, myślałem człowieku, że po protu wyjdę z siebie. Jeszcze patrzyli na mnie dziwnie o co się wściekam. Nikt nie będzie sobie darmowej reklamy robił na moim aucie - nie pozwolę na to.