Skocz do zawartości

Prosze o szybka porade E60 530d manual.

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
Opublikowano
ja mam do sprzedania 530d salon PL, 09/2006 130tys. przebiegu, kupiona i do konca serwis w inchape wrocław, ostatni serwis robiony tydz temu. Stan jak nowy, pełny M-pakiet, wyposaznona w chyba mozliwie wszystko co w tym roku miala e60, komforty wentylowane, rzutnik na szybe, logic7, 4x grzane siedzenia, 10XPP, funkcja TV, dostep komfortowy, aktywy uklad kierowniczy, rolety elektryczne, szyberdach, elektrycznie skladane fotochromowe lusterka, tempomat stop&go. Dwa komplety alufelg 18 M lato, 17 zima. Cena 99tys. inetersuje Cie?? :D

U mnie też jest podobna w rodzinie na razie nie będzie sprzedawana. Też kupiona w polsce z M-pakiet, nieco mniejszy przebieg 110 tys km z 11/2006

I ubezpieczalnia wyceniła jej wartość na 87 tys. Ale ja patrzę na ceny wydumek z allegro to ręce opadają, a potem sprzedając trzeba się dopasować do rynku

Opublikowano
ja mam do sprzedania 530d salon PL, 09/2006 130tys. przebiegu, kupiona i do konca serwis w inchcape wrocław, ostatni serwis robiony tydz temu. Stan jak nowy, pełny M-pakiet, wyposaznona w chyba mozliwie wszystko co w tym roku miala e60, komforty wentylowane, rzutnik na szybe, logic7, 4x grzane siedzenia, 10XPP, funkcja TV, dostep komfortowy, aktywy uklad kierowniczy, rolety elektryczne, szyberdach, elektrycznie skladane fotochromowe lusterka, tempomat stop&go. Dwa komplety alufelg 18 M lato, 17 zima. Cena 99tys. inetersuje Cie?? :D

U mnie też jest podobna w rodzinie na razie nie będzie sprzedawana. Też kupiona w polsce z M-pakiet, nieco mniejszy przebieg 110 tys km z 11/2006

I ubezpieczalnia wyceniła jej wartość na 87 tys. Ale ja patrzę na ceny wydumek z allegro to ręce opadają, a potem sprzedając trzeba się dopasować do rynku

To strasznie malo Ci wycenila, dokladnie ten egzemplarz ubezpieczalnia w inchcapie w wawie mi wycenia na 110tys. z tym wyposazeniem i przebiegiem, teraz ubezpieczalnie biora pod uwage czy auto jest z PL salonu czy nie, musisz na to zwrocic uwage, ta informacja oprocz oczywiscie dodatkowego wyposazenia duzo podnosi wartosc auta.

Opublikowano
Jeśli chodzi o stan auta, że 200 i praktycznie jak nowe to to jest właśnie zaleta tej marki. Gdy jest przyzwoicie eksploatowane i ktoś o nie dbał to dłuuuuuugo będzie wyglądać olśniewająco :) Wystarczy porównać to z autami z niższego segmentu i widać naprawdę wielką różnicę w jakości użytych materiałów i wykonania. U mnie też jest ponad 180kkm a auto wygląda praktycznie jak nowe. Poza głupim odpryskiem na masce od kamienia który niedawno zrobiłem :cry2: Nikt ze znajomych nie chce mi wierzyć, że mam taki przebieg :) Jakieś pół roku temu chciałem sprzedać autko ale tego nie zrobiłem. I cieszę się z tego bardzo bo w dalszym ciągu przynosi mi praktycznie tyle samo radości co na początku. Fakt, że jest drogie w utrzymaniu, ale cóż. Przyjemność kosztuje. A ja o swoje dbam wyjątkowo :8)

BMW to jest to co lubię najbardziej! Freude am Fahren!

http://img.userbars.pl/120/23959.gif

http://img153.imageshack.us/img153/6728/aaad.jpg

Opublikowano
Jeśli chodzi o stan auta, że 200 i praktycznie jak nowe to to jest właśnie zaleta tej marki. Gdy jest przyzwoicie eksploatowane i ktoś o nie dbał to dłuuuuuugo będzie wyglądać olśniewająco :) Wystarczy porównać to z autami z niższego segmentu i widać naprawdę wielką różnicę w jakości użytych materiałów i wykonania. U mnie też jest ponad 180kkm a auto wygląda praktycznie jak nowe. Poza głupim odpryskiem na masce od kamienia który niedawno zrobiłem :cry2: Nikt ze znajomych nie chce mi wierzyć, że mam taki przebieg :) Jakieś pół roku temu chciałem sprzedać autko ale tego nie zrobiłem. I cieszę się z tego bardzo bo w dalszym ciągu przynosi mi praktycznie tyle samo radości co na początku. Fakt, że jest drogie w utrzymaniu, ale cóż. Przyjemność kosztuje. A ja o swoje dbam wyjątkowo :8)

ja swoja z 2005r tez niedawno sprzedalem, miala 217tys i rowniez nie powiedzialbys ze tyle miala, taki przebieg w e60 to jest dopiero na jedno kolo, oczywiscie przy okresowym serwisie. Az strach pomyslec ile maja co poniektore z polskich ogloszen skrecone na 130tys.