Skocz do zawartości

320d jakiej firmy tuleje wahacza przedniego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie jak w temacie muszę wymienic tuleje wahacza przedniego są to takie tuleje przykrecane na 2 sruby i moje pytanie jakiej firmy polecacie kupic te tuleje i czy jest problem wymienic to samemu bo wyglada to na pierwszy rzut oka na prostą sprawe :D pozdrawiam i dzieki za pomoc
Opublikowano
dzieki za odp. a powiedzcie mi jeszcze czy wystarczy odkrecic te 2 sruby od tuleji i wymieniamy na nową czy trzeba więcej rzeczy demontowac i czy po wymianie trzeba jeszcze ustawiac zbierznosc czy cos???
Opublikowano
Polecam Meyle HD. Dużo więcej wytrzymują na polskich drogach. Możesz kupić same tuleje bez pierścieni aluminiowych i je sobie wprasować. Koszt samych tulei to około 80zł. ( z pierścieniami to około 200zł. ale dużo łatwiejsza wymiana).
Opublikowano
Oryginalne BMW są w całkiem sensownej cenie. Płaciłem 510 zł i sprawują się idealnie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Odradzam meyle HD, Miałem i byłem niezadowolony ponieważ przy każdym hamowaniu guma skrzeczała i było to wkurzające. Tylko Lemforder
Opublikowano
n o właśnie w tym jest problem , one są zrobione z samej gumy i faktycznie są bardziej wytrzymałe , ale cierpi na tym komfort , też polecam Lemfordera sam na takich jeżdżę i kilku kolegów z forum też jest zadowolona z moich tulei ... :lol:

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

• Członkowie klubu
Opublikowano

Naszczęście nie jest to drogi element więc nie ma się co zastanawiać tylko brać najlepsze - Lemforder.

Wymieniałem około 6 miesięcy temu właśnie na takie jak powyżej.

Pozdrawiam, Mariusz

"Mario"

F11 Sophisto Grau

http://i59.tinypic.com/242j57c.jpg

Opublikowano
Ja założyłem tuleje firmy SWAG bo jak kupowałem akurat nie mieli Lemfordera. Na razie jestem bardzo zadowolony.Dodatkowo okazało się ,że na tych tulejach są znaczki BMW a sprzedawca potwierdził ,że SWAG robi tuleje na pierwszy montaż do niektórych modeli
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
a kiedy trzeba wymieniać tuleje z pierścieniami? muszę wymienić tuleje (stuka mi jak jeżdżę np na kostce lub dziurach) i nie wiem czy wymieniać z pierścieniami a różnica jest 150zł. pozdro
Opublikowano

podepne sie pod temat

w wachaczu z przodu jak jest fabrycznie aluminiowy to wymienne sa tylko tuleje z pierścieniami ?? czy cos jeszcze mozna normalnie wymienić bez kombinatorstwa warsztatowego????bo mni e tez cos puka na nierównosciach poprzecznych...

Opublikowano
podepne sie pod temat

w wachaczu z przodu jak jest fabrycznie aluminiowy to wymienne sa tylko tuleje z pierścieniami ?? czy cos jeszcze mozna normalnie wymienić bez kombinatorstwa warsztatowego????bo mni e tez cos puka na nierównosciach poprzecznych...

Nic innego bez druciarstwa nie zrobisz.

Sent from my Milestone using Tapatalk