Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Mam w swoim e90 zwykłą gumową kierownice, chciałbym zamienić na skórzaną. Zastanawiam się, czy były w ofercie kierownice skórzane, ale bez wielofunkcji.

pozdrawiam

Olo

Opublikowano
a co przeszkadza w zalozeniu kiery z m pakietu i zalozeniu zaslepki od kiery bez multi? bo ty masz pewnie taka plackowata kiere wiec jedynie musialbys poszukac zaslepki
Opublikowano

http://img259.imageshack.us/img259/5223/1258007618.jpg

http://img89.imageshack.us/img89/3894/1260370536.jpg

dzięki z wasze opinie :D

Zamieściłem dwa zdjęcia, pierwsza to kierownica jaka jest zamontowana w moim aucie, druga to już ta docelowa.

Rozumiem, ze wystarczy kupić dwie zaślepki a reszta pasuje z poduszką włącznie.

Czy można wymienić samem, czy lepiej jechać do kogoś kumatego?

Opublikowano

Ja myslalem o kierze z mpakietu z okragla poduszka, przy tej co ty pokazales to nie wiem czy wystepuja zaslepki w miejsce multifunkcji.

Pomysl nad zmiana poduszki rowniez to wtedy bedziesz mogl sobie zalozyc na prawde fajna kierownice. Przelozysz to wszystko we wlasnym zakresie.

Opublikowano

Myślałem nad inna ładniejszą kierą, jednak nie lubię ładować kasy w samochód. Tej co mam też bym nie zmieniał, tym bardziej, że jest w bdb stanie, jednak jest zbyt cienka ... taka trochę jak w polonezie ;).

arnold poszło PW

Opublikowano
ta skorzana od Arnolda nie bedzie wiele grubsza, jedynie o grubosc skory czyli tyle co nic, poza tym jest wielka i co tu sie oszukiwac brzydka jak noc.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Myślałem nad inna ładniejszą kierą, jednak nie lubię ładować kasy w samochód. Tej co mam też bym nie zmieniał, tym bardziej, że jest w bdb stanie, jednak jest zbyt cienka ... taka trochę jak w polonezie ;).

Jak nie lubisz inwestować kasy w auto to daj obecną kierownicę do obszycia. Obszyją Ci taką skórą jaką będziesz chciał.

http://i.imgur.com/eyc1PrK.jpg
  • 1 rok później...
Opublikowano

Witam

Chciałbym zmienić sportową kierownicę na kierownice m-pakiet. Poduszka jest taka sama. Czy potrzebuje coś jeszcze ( jakieś zaślepki, taśmy , itp. ? ).

Drugie pytanko. Chciałbym założyć też gałkę zmiany biegów od m-pakiet, czy mieszek jest taki sam ? Czyli czy zmieniam tylko samą gałkę czy cały mieszek + gałka.

Pozdrawiam

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł