Skocz do zawartości

e46 320d 136 kopci na niebiesko pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam a wiec zacznę od początku

jak odpalam rano to puszcza blekitnego baka i nic wiecej jak sie zagrzeje i można już dać mu gazu do 4 tys to puszcza niebieskie baki gryzących spalin w zapachu oraz wypluwa czarne sadze na podłogę z rury

co już zrobiłem

odma wymiana czyszczona , egr wyczyszczony sprawdzony otwiera zamyka , czujnik doładowania czyszczony,

filtry tez ale nadal w dolocie się pojawia olej takie znikome ilości ale są

a i jak by silnik byl taki słabawy ciągnie do przody tak od 2,5 tys przyspiesza a taki mułowaty jest

jak zaślepić jeszcze ten egr wystarczy odpiąć i zaślepić wężyk czy jakiś inny sposób

miałem wcześniej passata b5 115km 280num tdi i zbierał sie o niebo lepiej był na pompo wtrysku możne to miało wpływ

mam kabel inpa powiedzcie co można jeszcze posprawdzać zanim udam sie dac zarobic mechanikom bo sam jestem mechanikiem i wolał bym dokonać naprawy sam jak będzie to możliwe bez użycia specjalistycznego sprzęty

pozdrawiam

Opublikowano

:lol: :lol: :lol: hehe panowie

po za tym wszystkim to koledze radze uzyc :search: :search: :search: :search:

jest na temat tego wszystkiego dosc sporo tylko pozostaje siasc i poczytac

Prędkość nie zabija, tylko gwałtowne jej wytracenie.