Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ja bym sobie zalozyl, gdyby byla taka mozliwosc. Z tego co sie przygladalem to ringi w moim X3 sa na sztywno "przyspawane" w srodku lampy. Wymiana = uszkodzenie. Jednak wolalem wymienic zarowki na xenonowostozkowe ;) Efekt nie jest rewelacyjny jak przy CCFL ale ladny daja cień (dosłownie ) :D
Opublikowano
u mnie nie ma ringów w ogóle, sądzę że można to podpiąć jako "pozycja", dało by to możliwość jazdy jako dzienne, może... w zasadzie wyglądało by jak nowe lampy z "5" f10
  • Moderatorzy
Opublikowano
Ja montowałem takie w X3 przed liftem i niebawem je musiałem usunąć gdyż gdy były włączone to parktronic piszczał od razu po włączeniu takie zakłócenia powodowały.
  • 3 lata później...
Opublikowano

Ja zakladalem w e46 i na pewno nie zrobie tego w x3.Po pierwsze lampy potem parowaly,po drugie troszke mi zaczelo zalatywac wioską.Tak,że jak masz lampy szczelne nie parują to nie zakladaj bo mozesz zalowac.

Wysyłane z mojego LG-P880 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Witam,

u siebie zamontowałem zestaw ringów SMD II generacji.

Kupiłem je razem z modułem i działają jak te w nowych modelach F (jest opcja coming/leaving home)

Nic nie mruży, nie zakłóca radia itp.

Przy montażu trzeba je mocować "wewnątrz" lampy, za czarnym plastikiem - są jakby lekko zasłonięte, ale świecą x2 niż oryginalne - mnie to pasuje :D

• 5 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Tez się zastanawiam ale problemy są dwa ! Po 1 Lampy trzeba rozkładać/rozklejać (w e46 po fl była tylko uszczelka ) a po 2 zakłócają działanie pdc z przodu ...