Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś uruchomił Inpę lub Carsoft w systemie windows 7 Home Premium?

Potrzebuję info w jaki sposób najprościej jest przystosować lub obejść trudnści aby zadziałała INPA w tej wersji windowsa. Wersje Professional i Ulitimate posiadają tryb Windows XP Mode dzięki któremu mogą uruchomić wszystko co idzie pod XP, Uprzedzam że Upgrade widowsa odpada ze względu na koszt.

Ewentualnie proszę o polecenie programu któy prcuje pod systemem 64 bit.

BMW
Opublikowano

jeżeli masz na myśłi ten plik: INPAv502_EDIABASv647 9_0_7

to właśnie ta instalka nie chce się zainstalować u mnie.. mam świeżo postawiony system więc nie wiem już w czym jest problem, na chomiku jest masa instalek i w gruncie rzeczy wszystkie wszystkie mają tą samą wielkość, 319,74 MB zastanawia mnie fakt że w instrukcji opisującej sposób inastalacji INPA poczakowo wygląda to inaczej tak jak gdyby w mojej INPIE brakowało kilku początkowych "ekranów " co by mogło świadczyć o posiadaniu złej wersji.

BMW
Opublikowano
nie mam za dużo czasu więc tylko wieczorami nad tym siedzę, nadal INPA nie zainstalowała się poprawnie, dzięki za namiary na te pliki, aczkolwiek ja już rezygnuję z dalszych prób pod WINDOWS 7 Home Premium z Inpą. Pozostaje mi nadzieja w DIS, bo VM Ware pięknie lata, i obsługuje mi PROGMAN, Proszę o polecenie sprawdzonej działającej wersji DIS, najlepiej z chomika,bo tylko tam mam konto.
BMW
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

U mnie tez wszystko chodzi pod Win.7. Instalowalem chyba ze cztery rozne Impy i wszystke daly sie zainstalowac. To,ze Wersje Professional i Ulitimate posiadają tryb Windows XP Mode, to jeszcze nie znaczy, ze mozesz z tego korzystac :D...... jeszcze bios i procesor w twoim kompie musi na to zezwolic :lol: Ja mam trzy lapki w domu i jeszcze na zadnym mi sie to nie udalo.Ja stosuje zawsze ta metode, ...ale ten trick napewno znasz - prawa myszka naciskam na exe danego programu--> wlasciwosci-> potem wyskoczy takie okno jak na zalaczonej fotce

http://s3.imgimg.de/thumbs/Unbenannt4173ae8fjpg.jpg

zaznaczam te dwa pola -> zatwierdzic-> OK......i normalnie musi dac sie zainstalowac.

Opublikowano
tryb xp w win7 dziala tylko jezeli ma sie procesor ktory wykorzystuje wirtualizacje. A co do opalania przez zgodnosc systemu to u mnie nawet tego nie musialem robic i wszystko smigalo

mówisz o windows7 64 czy 32 ?

U mnie po zainstalowaniu wywala własnie taki błąd niezgodnosci

moze ktos cos doradzi ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
disa masz tez tam u mnie na chomiku

No tak, jest tam DIS , pobrałem ten obraz płyty w postaci pliku NRG, wypaliłem płytkę i prawdę mówiąc nie wiem co dalej, nie ma na tym cd wirtualnej maszyny do VMware, za to owa CD jest boot-owalna, czyli zamiast startu Windowsa startuje system z CD, poczym wszystko ustaje i mam na Dosowym ekranie wyłącznie kursor który nie wpisuje nawet komend. Więc jak to ma działać ? tZn jak uruchomić ?

PS na CD są dwa katalogi:

GT1OS5 a w nim pliki: BOOT, INSTALL, ROOT, USER

i

OS5 pliki ROOT, USER

BMW